Tehnički kutak > Tuning skutera

CVILJENJE KOČNICA

<< < (3/5) > >>

Mr J:
postoji mast protiv cviljenja ali se stavlja izmedju klipa i plocice... inace upotrebljavajte kocione plocice sa meksom smjesom - kvalitetnije kocenje i nema cviljenja

junior:

--- Citat: dino gp1 - 31 Srpanj, 2009, 15:06:47 ---Ako cvile ih zamijeni (ili trpi :icon_biggrin:) a ne te gluposti sa špricanjem...

--- Kraj citata ---

Ja sam zamjenio....i isto sranje nakon 5 km...
Svi hvale Ferodove plocice al cvile ko i one koje sam imao....

Mrle Mrki:
ja imam ferodo plocice ne cvile nista...tako da sam zadovoljan i dobro koce... :icon_tongue:

SlowRider:

--- Citat: junior - 01 Kolovoz, 2009, 02:14:22 ---Ja sam zamjenio....i isto sranje nakon 5 km...

--- Kraj citata ---

Mozda ti nesto ne stima sa diskom jer ferodo ima stvarno mekanu smjesu, a kod nas je pretezito jedan model koji se najvise prodaje.

--- Citat: junior - 31 Srpanj, 2009, 13:41:02 ---nije taj kanalic uncikovit....malo pomaze al ne previse...
ja sam odlucio pospricat ih sprejem za plocice...istina malo losije koce al nema cviljenja.....
probaj s tim ako hoces.....al poslije spricanja isprobaj kocnice da se nebi sje......

--- Kraj citata ---

iskreno, mislio sam da taj sprej pospjesuje kocenje, ne znam bas da li se isplati imati slabije kocenje sa manje cviljenja.

dino gp1:

--- Citat: junior - 01 Kolovoz, 2009, 02:14:22 ---Ja sam zamjenio....i isto sranje nakon 5 km...

--- Kraj citata ---

Meni su serijske cvilile, poslije sam kupio ebc i više nemam taj "problem"...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju