Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (14/28) > >>

igor.sb:
ima ti ja od 150ke serijski, al sta kad moras prepravljat prihvat gore na rami

poslat cu ti pp sad

fatal1ty:

--- Citat: nostra - 18 Lipanj, 2011, 18:20:49 ---danas je osovljen na noge,nosač mašine ko sisa,glava danas spuštena za milimetar,prijenos posložen po nekim iskustvima sa foruma...

sutra karb blatobran spuh itd...

slike čim dobijem aparat nazad...

trebam amortizer sp ili sr u kvalitetnom stanju jer je ovaj Bože pomozi,popigan itd...

--- Kraj citata ---

i koliki ti je kompresijski omjer ? to si mjerio valjda

nostra:

--- Citat: fatal1ty - 19 Lipanj, 2011, 10:08:48 ---i koliki ti je kompresijski omjer ? to si mjerio valjda

--- Kraj citata ---

ne nisam mjerio  :(

danas se radilo malo,neke stvari završenea neke na pola...
-kemijano oko zadnjeg kočionog sistema
-promjenjeno ulje u getribi
-provjereno kak zgleda i kak stoji karb na zadnjem blatobranu,spuh i sve nabacano i ok izgleda...
-imao sam nekakvu instalaciju od sp-a zbrikanu sa mašinom(tako je radilo žute sa žutima i zelena sa zelenom zbrikane) ali pola toga je bilo precvikano i masu stvari je nedostajalo pa sam kupio kompletnu od sp-a+crni cdi od sr-ke,danas sam to presložio(ali imat ću sigurno pitanja oko struje)

par pitanja:

- karburator dellorto 24 igla je D22 i unutra je dizna 100,e sad on ide na polini gljivu sa zaštitom koja je ista  E5 gljivi-koju diznu da stavim orijentirno pa da onda tražim neku idealnu???

-moram kupiti bateriju koja stane u onaj pretinac kade od runnera-tu bi mi pomkoć dobro došla,koje vrijednosti akumulatora i dimenzije neke???

-šta je najbolje uzeti za brtvu između grane i lonca,jel klingerit za visoke temperature ili???

igor.sb:
mozda do 90-92 95 preko nikako s tim poklopcem

ler dizna vidi koja je, ak je 70

trebat ce ti oko 50

i nemoj zaboraviti rupu za vakum, nadam se da nemas mjesalicu nema smisla na AC

za brtvu rezi, neki su kupovali od traktora imt   :laughing6: :laughing6:

steeef:
paše brtva od imt-a,haha
klingerit isto može,ja sam ga imal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica