Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (8/28) > >>

nrg extreme:

--- Citat: gokiSP - 26 Travanj, 2010, 23:29:09 ---Za sat ne znam da li paše ali znam da jet kao ni jedan drugi raner nema obrtaljku  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Jao ja zabrijo na nrg pj. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Onda ne znam dali paše od runnera pj,ali mislim da ima dodatnu lampicu zbog kompjutera,
e sad dali je šta drugačije ili paše bez prespajanja ne znam. :dontknow:

vanjossi:
satovi od pure jeta pašu na runera 50 hyper2ro  :icon_thumright: nece ti svjetlit injekšn lampica

nostra:
sve riješeno,moja kazaljka za temperaturu pokazuje za cca 5 više,više nema pregrijavanja nakon zadnjeg odzračivanja-znači na 60-65 stupnjeva se drži...
-očiščena pumpa goriva
-kmh sat ponovno u funkciji stavio novu sajlu i šljaka...
-stavio sam mu mali vizir...
-plastike su gore
-ako će sve biti kako treba prva prva vožnja pada na budnici :party0049:

ostalo je sutra još čeljust drugu staviti i odzračiti,staviti novu ručicu prednje kočnice jer je sadašnja malo popigana,uzeti novi akumulator iako ni ovaj nije loš no ima već 3 godine i bio je prazan,te od slowa nabaviti el.blokadu na daljinski i spreman u potpunosti...

nostra:
malo noviteta..danas je stigao paket sa mašinom od SR 150 AC...kupljeno od soleta..mašina u fenomenalnom stanju bez risa,radilica bez lufta..goki ju je išao pogledati u moje ime pa on može više toga reći,ja ju nisam raskopao da pogledam...instalacija je od sp-a
trenutno moram nabaviti par stvari:
-karburator razmišljam od 25-tici i gljivi nekoj sa nekom zaštitom od kiše
-ručicu kočnice i sajlu(valjda ide taj sistem  :dontknow:)jer je doboš iza
-multivar
-remen novi
-nosač mašine
-možda glavu malo spustiti jer vidim po pisanju da daje fine rezultate

slike kad krenu radovi...(možda čak i sljedeći vikend)

dijelovi sa runnera idu u prodaju..uskoro ću sve poskidati i poslikati..znači rashladni sistem,struja tuto kompleto,,blokovi,prijenos...ima ženski ima sve...ako koga što zanima za kupovinu neka pita...

SPecial:
Masina od Leona s KOzale?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju