Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,Krb.Sta jos da pokusam?!

<< < (5/7) > >>

Rossi:

--- Citat: bijesna glista - 31 Srpanj, 2009, 19:29:45 ---Posto si se posteno namučio mislim da ti ovo nece biti problem.Posudi od nekog frenda elektronski čok,svoj izvadi i stavi taj od frenda.Ti čokovi su vrlo zajebana stvar i tesko mos primjetit kad oni odu.Ajd molim te probaj jer sad sam ja živčaniji od tebe ili ako nemos nabavit drugi onda ovaj svoj iskopčaj sa instalacije.........Ja vise ideja nemam nažalost.

--- Kraj citata ---
zaboravi da kazem..chok mi je manualni...flipup onaj ...tako da i to iskljucujemo :D ma sve sam zivo probo i nisam normalan vise ...zamisli kako je tek meni od 12 popodne do navece 8-9 rastavit sve 20 puta pa sastavit pa probat ccc:D

Rossi:

--- Citat: dino_sk - 31 Srpanj, 2009, 19:33:47 ---on ima manualni koliko se sjecam  :icon_scratch:
rossi probaj sa serijskim lamelicama pa vidi kak ce bit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
limenim onim ??

dino_sk:

--- Citat: Rossi - 31 Srpanj, 2009, 19:35:50 ---limenim onim ??

--- Kraj citata ---
zasto ne  :dontknow:  ocito si sve vec probao pa onda probaj i to  :toothy11:
ak ni to ne upali onda sam 99% siguran da je problem u namotajima

Rossi:

--- Citat: dino_sk - 31 Srpanj, 2009, 19:39:49 ---zasto ne  :dontknow:  ocito si sve vec probao pa onda probaj i to  :toothy11:
ak ni to ne upali onda sam 99% siguran da je problem u namotajima

--- Kraj citata ---
jezik pregrizo....nemoj mi slutit na namotaje :D

Mr J:
za neka 2 tjedna cu doci u Bos. Petrovo Selo pa se nadam da cu ovaj put imati vise vremena i dodjem do tebe ili se nadjemo u Gracanici i pogledam tvoj Runner?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju