Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,Krb.Sta jos da pokusam?!
Rossi:
--- Citat: Mr J - 31 Srpanj, 2009, 19:46:36 ---za neka 2 tjedna cu doci u Bos. Petrovo Selo pa se nadam da cu ovaj put imati vise vremena i dodjem do tebe ili se nadjemo u Gracanici i pogledam tvoj Runner?
--- Kraj citata ---
moze :) to ces ti najbolje znat da vidis sta mu je ,ako ne nadjes ni ti sta mu je ima da ga razlupam odma i kuci pjeske...:D .
Crazy Kuree:
ja sam danas riješio taj isti problem, jednostavno rolice bile preteške.... sad se vrti i prevrtaje ali due + baš ima snage na tim obrtajim koji nisu idealni za auspuh...
SlowRider:
@ Rossi mogao si ovu vecu kolicinu texta zamijentiti jednom snimkom :dontknow:
Rossi:
--- Citat: SlowRider - 01 Kolovoz, 2009, 06:04:53 ---@ Rossi mogao si ovu vecu kolicinu texta zamijentiti jednom snimkom :dontknow:
--- Kraj citata ---
pokusat cu danas evo snimit jedan video pa da vidite o cemu pricam....jest da ce se to slabo cuti i sve jer ono ides neznam ni ja 80 km/ h pa tu je jos i vjetar ...kad god sam snimo ispadne los snimak..pokusat cu danas nesto skemijat i stavit jedan video....
nina:
IMAM PROBLEM SA SKUTEROM DANAS SAM MU PROMINIO REMEN (BIO JE PUKAO) I SAD KAD SAM SVE NAMISTIO, MOTOR KAD JE NA NOGARI PRIMA GAS DOBRO A KAD GA SPUSTIM NA ZEMLJU NEĆE DA VUČE GUBI GAS,KAKO TO RIJEŠITI
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju