Tehnički kutak > Tuning skutera
Pritisak u gumama???
dino gp1:
--- Citat: luna500rr - 29 Srpanj, 2009, 06:50:53 ---Mislim da je @Zvone17 vozio s 4.0bara, napumpali je u servisu, cudi me kako nije pukla :dontknow:
--- Kraj citata ---
U tim servisima se uvijek nađu neki pametnjakovići :laughing11:
shegy:
--- Citat: dino gp1 - 28 Srpanj, 2009, 19:34:10 ---Ja sam jedno vrijeme vozio sa prednjom i zadnjom 2.4 bara :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja imam mesnate gume visoki profil i po novom zadnja mi je uvijek 2.4 cesto imam suvozaca i onda kad je manje mi nepase jer se guma žmice po zavojima! a prednja 2.0 /2.1 i s tom barazom mi uoce nije tvrdo jer su dosta mekane gume
dino gp1:
--- Citat: shegy - 29 Srpanj, 2009, 09:27:36 ---ja imam mesnate gume visoki profil i po novom zadnja mi je uvijek 2.4 cesto imam suvozaca i onda kad je manje mi nepase jer se guma žmice po zavojima! a prednja 2.0 /2.1 i s tom barazom mi uoce nije tvrdo jer su dosta mekane gume
--- Kraj citata ---
Tako vozim trenutno i čini mi se da je najbolje, znači oko 2.0 bara prednja i 2.1 ili 2.2 zadnja :)
shegy:
pa da prednju na 2.0 jer ako je tvrđa onda po zavojima pocne bjezat a nevolim kad mi prednji tocak bjezi... i bez problema se mozes voziti po šljunku jer nije pretvrda....meni je ova kombinacija najbolja!
Iwo SR Tuono:
ja nešto slično ko ivanm, 1.7 i zadnja 1.9, iako bi trebao dić to na 2.0 i 2.1 ne dižem iz razloga što mi je motor pretvrd, bio sam napumpao i na 3 bara i vozio se 5km tako i leđa su mi otpala,al to je ionako bio sam eksperiment. Uglavnom oko 2,0 je najbolje pumpat gumu, samo guma se uvijek pumpa kad je hladna a ne da kad je vruća ideš ju pumpat pa kažeš vidi neko mi po noći pumpao gume :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju