Tehnički kutak > Tuning skutera

Pritisak u gumama???

<< < (4/7) > >>

dino gp1:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Srpanj, 2009, 12:27:26 ---ja nešto slično ko ivanm, 1.7 i zadnja 1.9, iako bi trebao dić to na 2.0 i 2.1 ne dižem iz razloga što mi je motor pretvrd, bio sam napumpao i na 3 bara i vozio se 5km tako i leđa su mi otpala,al to je ionako bio sam eksperiment. Uglavnom oko 2,0 je najbolje pumpat gumu, samo guma se uvijek pumpa kad je hladna a ne da kad je vruća ideš ju pumpat pa kažeš vidi neko mi po noći pumpao gume  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Ajmo reći da je oko dva idealno (ali ne svakome), evo tebi npr. ne odgovara to jer ti je motor pretvrd  :toothy9:

Drnda:
meni je sa 1.5 pretvrd po neravninama, ali ga drzim na 2.2/2.4 zato jer dnevno vrtim oko 100 km, a osjeti sa razlika u potrosnji od 2 deca otprilike...malo zna bjezati u krivini, ali sam navikao tako da me ne dira previse...

duje87:

--- Citat: luna500rr - 29 Srpanj, 2009, 06:50:53 ---Mislim da je @Zvone17 vozio s 4.0bara, napumpali je u servisu, cudi me kako nije pukla :dontknow:

--- Kraj citata ---

meni je na r6 bila na 5.0 bara,i tako vozia jedno 15ak kilomeatara, i to poprilicno brzo :toothy9:,al san skuzia da nesto nije ok,pa san na slijedecoj benzinskoj provjeria tlak i pokazalo mi je 5 bara,jer na ovoj sta sna isa napumpat gumu je ocito riknia onaj sta pumpa i pripunia mi gumu,a pisalo je da je na 2.5,a napumpa,na 5.. :D

Ensiferum:
heh ja vozio s prednjom na 1.5 meni stoput mocnije vozit tako jeste u zavoju to nie dobro

dino gp1:

--- Citat: duje87 - 29 Srpanj, 2009, 23:20:22 ---meni je na r6 bila na 5.0 bara,i tako vozia jedno 15ak kilomeatara, i to poprilicno brzo :toothy9:,al san skuzia da nesto nije ok,pa san na slijedecoj benzinskoj provjeria tlak i pokazalo mi je 5 bara,jer na ovoj sta sna isa napumpat gumu je ocito riknia onaj sta pumpa i pripunia mi gumu,a pisalo je da je na 2.5,a napumpa,na 5.. :D

--- Kraj citata ---

:o

To je rekord, mogu misliti kako je dobro bilo tako voziti :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju