Općenito > Propisi

tehnički pregled!

<< < (2/3) > >>

PROOF:
meni je samo zmigavce,broj sasije i brzinu.... a imam bijele zmigavce i stop....

dhorvat:
Prvo ti pregleda broj šasije pa zapiše dimenziju guma, dal imaš barem lijevi retrovizor i onda ideš na valjke. Motor ako ide preko 54,9 km/h padaš na tehničkom. Drži ga ponekad i dvije minute na fol gasu  :laughing7:

Nakon toga bi trebalo ići pregled svjetla, žmigavaca, trube i kočnica ali mene nije svaki puta to sve pitao  :dontknow:

nostra:
evo ja danas ponovno idem,stavio retrovizore i prednji blatobran od nrg-a ,a jučer mu je smontiran kit 70 ccm :laughing9:...sad lagano u stanicu za tehnički..kad mu tamo šikne dim iz spuha van bu kenjce dobio u gaćama ovaj što pregledava  :laughing7:

luna500rr:
Ja sam sasadio sirenu na luni, netko mi je rekao da gledaju i zvucni signal, pa me zanima mogu li proci tehnicki :dontknow:
Meni su dosad gledali zmigavce, brzinu i nista vise, cak mi jedna zarulja nije radila te led crvene pozicije ali oni uopce nisu ni gledali svjetla :laughing7:

dino gp1:

--- Citat: luna500rr - 28 Srpanj, 2009, 11:33:34 ---Ja sam sasadio sirenu na luni, netko mi je rekao da gledaju i zvucni signal, pa me zanima mogu li proci tehnicki :dontknow:
Meni su dosad gledali zmigavce, brzinu i nista vise, cak mi jedna zarulja nije radila te led crvene pozicije ali oni uopce nisu ni gledali svjetla :laughing7:

--- Kraj citata ---

A to opet ovisi o čovjeku na tehničkom, neki ti pregledaju sve a neki sam brzinu  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju