Općenito > Propisi
tehnički pregled!
libje:
ovako...zanči skutu je istekla registracija prije 10-ak dana,a kupio sam ga nedavno i nikad prije ga nisam vozio registrirati..
može li mi netko reći što se sve gleda na tehničkomm za skut od 50 cm3, tj kakvi su kriteriji?
pero:
gleda se brzina, ne smije vise od 50, kocnice, zmigavci, svjetla ...to su sve gledali kad sam svoj registriro
nostra:
gleda se doslovno SVE...
mene u petak nisu pustili,nemam retrovizore,nemam prednji blatobran,štop svjetlo nije crveno nego bijelo,prednja guma mi je potrošena ...
sutra idem ponovno..sve sam stavio osim gume ali sad idem sa špagom....
dino gp1:
--- Citat: nostra - 27 Srpanj, 2009, 15:54:07 ---gleda se doslovno SVE...
mene u petak nisu pustili,nemam retrovizore,nemam prednji blatobran,štop svjetlo nije crveno nego bijelo,prednja guma mi je potrošena ...
sutra idem ponovno..sve sam stavio osim gume ali sad idem sa špagom....
--- Kraj citata ---
Za gumu ne bi trebali zahebavati ali normalno je da te nisu pustili bez retrovizora, to je bilo i za očekivati :)
3alfa3:
Ovisi kako te covjek shvati.
Meni do sada nikad nisu gledali nista osim provjere brzine, a i tu sam jednom imao previse pa sam na licu mjesta (pred njim) rihtao el. blokadu. Cak sam prvo okrenuo pot u krivom smjeru pa su se valjci razvrtili u nebo, a tek onda nakon 2-3 puta sam uspio zblokat skut na ispod 50 km/h.
Zmigavce, svjetla, gume i sl. nisu gledali (nikad). Retrovizore sam imao (bez njih se nebi ni vozio).
Eh, al ja imam 36 god. i bio sam stariji od covjeka koji je skut pregledavao, skut izgleda ko serijala i vjerojatno je covjek htio samo sto prije obavit posao. Broj sasije nije ni provjeravao (pogledao ga je samo na naljepnici pod sicom, a tamo je toliko izblijedio da se nista ne vidi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju