Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran

<< < (20/42) > >>

Brla:
zich pa nisam te vidio tamo  :icon_biggrin: ja sam sam navratio slučajno poslje praxe do banke a tamo cjela ekipa i reko aj idem do molva na roštiljadu malo i vratio se maloprije sa bikerom686  :icon_biggrin: ekipa je prva liga i svaka čast Bogusu koji je pravi organizator i mogu reć "tata" jer je pazio na našu kolonu  :icon_biggrin:

zich:

--- Citat: Brla - 01 Kolovoz, 2009, 19:47:21 ---zich pa nisam te vidio tamo  :icon_biggrin: ja sam sam navratio slučajno poslje praxe do banke a tamo cjela ekipa i reko aj idem do molva na roštiljadu malo i vratio se maloprije sa bikerom686  :icon_biggrin: ekipa je prva liga i svaka čast Bogusu koji je pravi organizator i mogu reć "tata" jer je pazio na našu kolonu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kaj nije dogovor bio za sutra

mi se ekipa vec dogovorili da sutra (u nedjelju) idemo u bjelovar

dotore,, delux, ja i jos par frendova

ocito ja opako zabrijao

dajte javite dal je i sutra neki meet

2TDottore:
issssssss........kaj smo mi ludi il koji k**ra*.......kaj nije trebo bit dogovor za sutra da dolazimo......ja cijelo vrijeme pisem nedjelja a niko ne reagira.....  :icon_scratch:

RideRR4EveRR:
Ja sam isto mislio da je sutra  :icon_scratch: . Uglavnom ak se ide sutra idem i ja...

juric_16:
danas je bilo isto ko hoće nek dođe i bilo je preodlično stvarno svaka čast bogusu a i sutra je opet nešt hhhh samo za vas seljačine iz zg  :toothy12:
čekam vas u rovišću javite kad dolazite

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju