Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran
Biker686:
--- Citat: 2TDottore - 01 Kolovoz, 2009, 20:34:39 ---issssssss........kaj smo mi ludi il koji k**ra*.......kaj nije trebo bit dogovor za sutra da dolazimo......ja cijelo vrijeme pisem nedjelja a niko ne reagira..... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ne znam koji dio nije jasan u postu na par stranica ispred da je meet u subotu oko 1- pol 2?! :icon_biggrin: jos ja danas ujutro pito jel ide ko a niko nis..
meet je bio jeben! :icon_thumright: sto od onog nalizanog majmuna :toothy12: pa do voznje do molvi i naravno svaka pohvala bogusu kaj se brinuo za mog sporog zipa! :icon_biggrin: slike se nadam budu brzo.. :icon_tongue:
--- Citat: Brla - 01 Kolovoz, 2009, 19:47:21 ---zich pa nisam te vidio tamo :icon_biggrin: ja sam sam navratio slučajno poslje praxe do banke a tamo cjela ekipa i reko aj idem do molva na roštiljadu malo i vratio se maloprije sa bikerom686 :icon_biggrin: ekipa je prva liga i svaka čast Bogusu koji je pravi organizator i mogu reć "tata" jer je pazio na našu kolonu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e frajeru ona cesta prije zabnog.. mrak mrak mrak! :notworthy: jest da ne vidis nis ko ti moze iza zavoja naletit al ajde.. jebena voznja! :icon_thumright:
RideRR4EveRR:
Aj vi samo sad javite dal se ide i sutra :icon_thumright:
zich:
krece se sutra u 11 sa benzinske INA u dubravi
to je svima usput a svi iz zagreba znaju di je to
2TDottore:
idemo.....dodjemo......
DeLUX:
popodne bjelovar a navečer opet neka akcija :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju