Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran
_aerox_:
--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 14:27:52 ---ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla.. tak da mi je to prioritet! ;D a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro.. :dontknow: :angry7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma tu sam ja pico,mobovi mi ostali doma,vidio ja da si me zvao jbg...najvjerojatnije ne picim u bijelovar,nije mi jos ni lajtung stigo ni nis,tak da neznam ocu uopce ic i na ovaj kod nas u nedjelju
Biker686:
--- Citat: _aerox_ - 31 Srpanj, 2009, 03:48:05 ---ma tu sam ja pico,mobovi mi ostali doma,vidio ja da si me zvao jbg...najvjerojatnije ne picim u bijelovar,nije mi jos ni lajtung stigo ni nis,tak da neznam ocu uopce ic i na ovaj kod nas u nedjelju
--- Kraj citata ---
pitaj cigice one prek puta mozda mogu neki cijeli skut uzet pa si zemes kaj ti treba.. :icon_biggrin:
Bogus:
ovako ak ste za, ponesete malo novaca kupimo pijace i mesa... specemo rostilj na molvama :frajer:
tak negdje oko 30-40 kn
jel nas bude voda izmorila ;D
nostra:
kod mene je nakon jučerašnjih pehova vrlo upitan dolazak...moram zadnju čeljust kočnice nabavit...moram nekako izmislit da prednji desni žmigavac uglavim na masku jer je unutar maski upao zajedno sa nosačima......moram vidjet dal je noga napukla ili samo hematom...uglavnom kupanja za mene nema ....nadam se najboljem....
Biker686:
--- Citat: Bogus - 31 Srpanj, 2009, 11:13:02 ---ovako ak ste za, ponesete malo novaca kupimo pijace i mesa... specemo rostilj na molvama :frajer:
tak negdje oko 30-40 kn
jel nas bude voda izmorila ;D
--- Kraj citata ---
zanimljiv prijedlog! :) nego ja sam jos 50/50 tak da nemrem sa sigurnoscu nis rec.. dajte recite tocno vrijeme i idi bi se nasli pa da se zna! i jel bi isel ko iz zg?! :icon_scratch:
e i ak mi neko moze broj moba ostavit tu ili na pm pa ak me nebu kasnije na kompu da se mogu javit! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju