Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran
andy:
--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 14:16:34 ---kao sto reko.. idem do cure mozda u vukovu goricu na neki kupanac u kupi pa ono.. znas kak je! :icon_biggrin: danas ili sutra cu znat! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Razumijem te u vezi cure, al nejde se svaki dan na Molve i da se skuplja ekipa u Bjelovaru i da je neki meeting :P, to je u Bj sve rijetkost da bude tak kaj :) Tak da probajte doć i nagovori ovog smrada (_aerox-a_) da dode :toothy3: :icon_thumright:
Biker686:
--- Citat: andy - 30 Srpanj, 2009, 14:21:03 ---Razumijem te u vezi cure, al nejde se svaki dan na Molve i da se skuplja ekipa u Bjelovaru i da je neki meeting :P, to je u Bj sve rijetkost da bude tak kaj :) Tak da probajte doć i nagovori ovog smrada (_aerox-a_) da dode :toothy3: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla.. tak da mi je to prioritet! ;D a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro.. :dontknow: :angry7: :icon_biggrin:
juric_16:
--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 14:27:52 ---ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla.. tak da mi je to prioritet! ;D a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro.. :dontknow: :angry7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ajde pikni gore multivar pa dođi, moramo vidjet kak idu zipetolini
Biker686:
--- Citat: juric_16 - 30 Srpanj, 2009, 15:25:52 ---ajde pikni gore multivar pa dođi, moramo vidjet kak idu zipetolini
--- Kraj citata ---
kao sto rekoh jos su financije upitne.. :)
juric_16:
--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 18:39:23 ---kao sto rekoh jos su financije upitne.. :)
--- Kraj citata ---
upravo pročitah ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju