Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran

<< < (12/42) > >>

andy:

--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 14:16:34 ---kao sto reko..  idem do cure mozda u vukovu goricu na neki kupanac u kupi pa ono..  znas kak je!  :icon_biggrin:  danas ili sutra cu znat!   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Razumijem te u vezi cure, al nejde se svaki dan na Molve i da se skuplja ekipa u Bjelovaru i da je neki meeting :P, to je u Bj sve rijetkost da bude tak kaj :) Tak da probajte doć i nagovori ovog smrada (_aerox-a_) da dode  :toothy3:  :icon_thumright:

Biker686:

--- Citat: andy - 30 Srpanj, 2009, 14:21:03 ---Razumijem te u vezi cure, al nejde se svaki dan na Molve i da se skuplja ekipa u Bjelovaru i da je neki meeting :P, to je u Bj sve rijetkost da bude tak kaj :) Tak da probajte doć i nagovori ovog smrada (_aerox-a_) da dode  :toothy3:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla..  tak da mi je to prioritet!   ;D  a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro..   :dontknow:   :angry7:    :icon_biggrin:

juric_16:

--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 14:27:52 ---ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla..  tak da mi je to prioritet!   ;D  a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro..   :dontknow:   :angry7:    :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ajde pikni gore multivar pa dođi, moramo vidjet kak idu zipetolini

Biker686:

--- Citat: juric_16 - 30 Srpanj, 2009, 15:25:52 ---ajde pikni gore multivar pa dođi, moramo vidjet kak idu zipetolini

--- Kraj citata ---

kao sto rekoh jos su financije upitne..   :)

juric_16:

--- Citat: Biker686 - 30 Srpanj, 2009, 18:39:23 ---kao sto rekoh jos su financije upitne..   :)

--- Kraj citata ---

upravo pročitah  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju