Tehnički kutak > Tuning skutera

malo se guši

<< < (2/4) > >>

SlowRider:

--- Citat: benelli - 26 Srpanj, 2009, 22:59:00 ---sad je unutra glavna dizna od 80

--- Kraj citata ---

Ta je dizna cist OK, cak moze i manja odnosno ovisi o setupu. Provjeri airbox, ili mozda negdje vuce zrak gdje ne bi trebao.

benelli:

--- Citat: SlowRider - 26 Srpanj, 2009, 23:04:33 ---Ta je dizna cist OK, cak moze i manja odnosno ovisi o setupu. Provjeri airbox, ili mozda negdje vuce zrak gdje ne bi trebao.

--- Kraj citata ---
sta se tice airboxa ona guma sta ide iz airboxa u karb dole di se stavvlja u airbox posto je je phva gore nije bas da paše pa prvi put kad mi se gušio sam sa onim silikonom zaljepio tako da tamo ne vuce sad jedino da provjerim airbox tamo di se spajaju dva djela da ne vuce,a osim toga sta bi jos moglo bit

radomir.g:

--- Citat: benelli - 26 Srpanj, 2009, 22:53:55 ---nemoj mi sad molimte pocet sa vecom diznom filozofirat kad skut je vozio dobro tako dobrih 5 000km ako ne i vise
ali da se zna to nije konstantno naprimjer danas to radi a sutra ujutro kad ga uplalim onda ide dobro

--- Kraj citata ---
Nista ja ne filozofiram... Sam kazes da se gusi, to znaci da ima previse vazduha odnosno premalo goriva... Pa ti vidi, oces stavljati vecu diznu da to lepo dovedes u razmeru ili ces smanjiti protok vazduha... Ili ti jednostavno negde vuce fals i samim tim je smesa siromasnija i gusi se...

radomir.g:
A mogao bi i svecicu promeniti mozda te samo ona zeza... To su prvi simptomi

grbi128:

--- Citat: radomir.g - 26 Srpanj, 2009, 23:53:35 ---Nista ja ne filozofiram... Sam kazes da se gusi, to znaci da ima previse vazduha odnosno premalo goriva... Pa ti vidi, oces stavljati vecu diznu da to lepo dovedes u razmeru ili ces smanjiti protok vazduha... Ili ti jednostavno negde vuce fals i samim tim je smesa siromasnija i gusi se...

--- Kraj citata ---

ali nije ovako: kad se gusi-previse goriva,kad trokira-previse zraka?  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju