Tehnički kutak > Tuning skutera

malo se guši

<< < (3/4) > >>

radomir.g:
Obrnuto.. Kad trokira ima previse goriva... :)

grbi128:

--- Citat: radomir.g - 27 Srpanj, 2009, 00:02:08 ---Obrnuto.. Kad trokira ima previse goriva... :)

--- Kraj citata ---

a uvijek sam to mijeso...tnx

Lazo:
može bit da ti se taj silikon pojeo pa ga skini i nanovo stavi  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: Lazo - 27 Srpanj, 2009, 03:39:07 ---može bit da ti se taj silikon pojeo pa ga skini i nanovo stavi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
silikon se nije pojeo jer sam to odmah pogledao
--- Citat: radomir.g - 26 Srpanj, 2009, 23:53:35 ---Nista ja ne filozofiram... Sam kazes da se gusi, to znaci da ima previse vazduha odnosno premalo goriva... Pa ti vidi, oces stavljati vecu diznu da to lepo dovedes u razmeru ili ces smanjiti protok vazduha... Ili ti jednostavno negde vuce fals i samim tim je smesa siromasnija i gusi se...

--- Kraj citata ---
mislim da nema smisla stavljat vecu diznu kad je do sad radio kako treba i sad odjednom se guši a i svi kazu da je za taj setup cisto ok ta dizna,a falš zrak ne vuce nigdje jer sam stavio novu prirubnicu

a danas ujutro kad sam iso na marendu nije vuko nikako tj gušio se i dok sam bio na marendi tj nekih 20 min kad sam ga upalio sve normalno sad me sam zanima dali moze bit sta sa lamelama

benelli:

--- Citat: radomir.g - 26 Srpanj, 2009, 23:54:51 ---A mogao bi i svecicu promeniti mozda te samo ona zeza... To su prvi simptomi

--- Kraj citata ---
i da svjecica je nova NGK br9hs

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju