Tehnički kutak > Tuning skutera

Varenje rezervoara

<< < (2/2)

VoRdA_NRG_MC3:
e tu sam i ja htio temu otvorit jer i mene to zanima, ja imam nrg-a mc3 a njima je isto sj3ban rezervar, izbocen je tako da se nemoze dobit ona kosina kako na npr. novom runneru, e sad ja bi svoj isto skracivao a na dnu se nalazi otvor gdje gorivo ide do karba,one cijevcice i pumpa. e sad ako ga odrezem ocu moci to napravit da bude sve normalno jer bas tu moram rezat, i jel zna tko kome da to odnesem?? ??

:help:                                                                                                                      :help:

Benjamin:
Da se variti.Frend je nosio kod covijeka jendog kaj se bavi s tim varenjem plastika povario za 15min i nikad problema.

gokiSP:
moze se varit, ja sam imao vareni rezervar i nije nikad bilo problema..a ovo za nrg..ako ga odrezes toliko da ti stane ravni undertail onda ce ti ostat jako mali rezervar..ja sam radio rezervar na nrg-u ispod sica, 7 litara, stavio orginal plovak i jos ti ostane pod sicom 1/4 mjesta za alat i tako neke gluposti..

mhr-team:
hvala dečki...
evo sad kontam da prvo probam sa specijalnim fenom to ugrijat, pa probat plastiku malo preoblikovat, tj malo udubit rezervoar na mjestima di mi zapinje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju