Tehnički kutak > Tuning skutera
Varenje rezervoara
mhr-team:
evo ukratko, prerađivao sam zadnji kraj od speedfighta tj. napravio mu novi undertail...
e sad imam problem što ne mogu stavit zadnji kraj na skut jer mi smeta rezervoar dolje i trebam ga rezati, tj. trebam ga malo skratit... sad me zanima kad mi majstor bude to vario, dali će to biti ok? dali će puštati gorivo? čuo sam od par ljudi koji su varili slične stvari da su imali problema... ja kontam da kad mi on to zavari da pređem ja još preko varova sa gitom (smola i vlakna) pa da to malo "zadihtam" ili šta već...
evo slike o čem se radi: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=8887.195
speed:
kad se plastika dobro povari drzi isto ko i kad je lijevana
mhr-team:
ma i ja se nadam da je tako, samo eto... ljudi su mi rekli da nemaju baš najbolja iskustva sa tim :sad1:
jbg odnjet ću tipu i reć da to napravi kako spada, nije bitno kako će izgledat samo da ne pušta...
speed:
--- Citat: mhr-team - 26 Srpanj, 2009, 13:14:45 ---ma i ja se nadam da je tako, samo eto... ljudi su mi rekli da nemaju baš najbolja iskustva sa tim :sad1:
jbg odnjet ću tipu i reć da to napravi kako spada, nije bitno kako će izgledat samo da ne pušta...
--- Kraj citata ---
ja sam na kosilici vario prije 3 godine i jos drzi
Nyzvo:
ako je ona prozirno-zuta plastika kakve su od posude od vode onda ce bit sjebano za zavarit, al ak je neka druga sam zavari i jos prek vara s dekalinom il tak necim i toe to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju