Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (16/17) > >>

Sauron:
lol rsv 1000 da napravi 100,000km ko iz šale,e da mi je to vidjet stari moj xD :laughing9:
možda misliš samo na kostur da toliko prođe a 5 mašina već promijenjeno hahahaha xDDD :toothy12:
nemožeš uspoređivat te motore,svaki ima neku svoju manu,ovaj ono ovaj ovo itd...to su totalno 2 različita motora,ovaj v2 mašinu,ovaj 1 cilindar,ovjesi drugačiji i slično...
da uspoređujete recimo tm-a,husqvarnu,husaberga i ktm-a za SM trke to već može jer su takoreć "slični" motori ali sxv je totalno drugačiji od njih :icon_thumright:

tomy.mayoneZza:
ako ste čitatelji moto pulsa sigurno ste vidjeli testove supermota. sxv 5.5 je najjača mašina u toj klasi, dok ktm u toj klasi recimo bolje pegla zavoje tj bolji ovijes ima ispucavanje iz zavoja, prijenos itd. (da se razumijemo govorim o modelima 08-09) ovo što pričate za apriliu da se kvari to ovisi do vlasnika kako ju održava, tako i svaki motor. supermoto su jake i lagane pile i treba ih redovno servisirat(npr svakih 15 radnih sati ilitiga cca1000km zamjenit ulje i filtere) osobno sam za ktm jer sam u njega zaljubljen već duže vrijeme i bio je jedan u planu prošlo ljeto al će morat još pričekat. želja mi je uzet nekog s enduro mašinom koja je slabija od naturpijanih sm-a i ima duže servisne intervale, kako bi neki u prijevodu reki: nepoderiva mašina =D ako se nevaram 450 exc mašina ima 44ks dok 450 smr ima oko 50ks. iz posta prije sam pročitao nešto da se TM uspoređuje sa ktm husaberzima husqvarnom i ekipom. ukratko, TM nema kaj tražit tamo.husaberg i ktm je jedna te ista mašina i sklapali su se donedavno u istoj tvornici. a ovo soft i hard sm, brijem da su hard sm iznad 600ccm znači dorsoduro i ekipa čak i onaj ktm 760 replica...

doritos:
ktm svaki ima po gradu u zg kolko sam skuziio ...

al aprilia bi mi bila prva na meti da imam kesa za to... :icon_thumright:

jebe mi se ako se kvari nakon kojih 15 soma km, aprilia je aprilia...izgled i tradicija.. sve  :)

juric_16:
http://www.motoblog.it/post/25131/foto-del-giorno-la-mania-dei-100000-km-aprilia-rsv1000-del-2002

DevMichele:
prvo
"A što se tiče RSV-a motori su iznimno pouzdani, rade 100t km ko od šale."

mislim da je ovo smjesno imas u jednoj motoreviji test izdrzljivosti u kojem su vozeni sljedeci motori Aprilia RSV4R, yamaha YZF-R1, suzuki GSX-R 1000,BMW 1000rr, honda CBR 1000 RR, kawasaki ZX-10, ducati 1198 R, KTM RC8 i MV agusta F4 ..najgore je prosla aprilia protukla radilica itd itd

tako da ono  :angry7:

drugo
"vani u prvenstvima(koja su daleko ispred našeg) pun k... vozaca vozi sa 690 s par preradica (skinu signalizaciju, spuh...) i konkurentni su . za mene je to cist dosta hard"

vidi samo usporedi nase staze i vani npr kod nas jedna staza u puli,porecu, ili u zadru je mala za skutere a kamoli ne za neki sm pa zato se kod nas voze sm 450/550 nista preko jer sto su okretniji to su brzi i bolji za nase staze.

Jos nesto bio je eu prvenstvou u puli i nisam vidio nista preko 550 ccm tako da ovo tvoje je prvi glas ..mozda grijem  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju