Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (7/17) > >>

street_rider:
pocela su i kurcenja...e pa moj tata je jaci od tvog..

Luka 0101:

--- Citat: street_rider - 24 Srpanj, 2009, 23:50:33 ---pocela su i kurcenja...e pa moj tata je jaci od tvog..

--- Kraj citata ---
ne kurcim se nego samo kazem da je glupo pricati da je rsv smece zato sto su japanci brzi..
na cesti uopce nije bitno jel motoride 300 ili 280... i dali ubzava u 2 ili2,1 sekundu..

nis se ja ne kurcim samo veli da netreba pljuvati po onome sto nisi probao..

aeroxtuning:

--- Citat: Luka 0101 - 24 Srpanj, 2009, 23:53:53 ---ne kurcim se nego samo kazem da je glupo pricati da je rsv smece zato sto su japanci brzi..
na cesti uopce nije bitno jel motoride 300 ili 280... i dali ubzava u 2 ili2,1 sekundu..

nis se ja ne kurcim samo veli da netreba pljuvati po onome sto nisi probao..

--- Kraj citata ---
lupas gluposti frende.... ima vas dosta kao onaj xXx stunter koji sve znaju i sve imaju,no dobro

@black-po vrsnoj snazi husabergu nema premca,potrebno je jako malo para uloziti da mozes profi voziti trke....ali ja pricam o cestvnim sm-ovima,siguran sam da nisi probao ktm-a pa pricas tako.....husaberg se "serijski# odrzava kao trkaci motor,tako da je on vec serijski nazovimo spreman za trke,mala je trajnost i sve ostalo.... ZASTO HEIMER I VAN DEN BOSCH ONDA NE VOZE HUSABERGA ILI APRILIU??????

spyke#1:
 nemozete usporeÄ‘ivat gsx-r a koji ima 4 cilindra(ili cbr, r1, ninju) i RSV-a s 2. jedina prava konkurencija mu je po meni  VTR SP02
ako se u obzir uzme ciklistika i kocnice RSV je od pocetka produkcije bio ispred japanaca, jedino kaj je bio malo slab. pogledajte samo RSV factory iz 2004 i nekog od japanace tog godista. ja bi ga osobno uzeo prije svih japanaca i to originalnog, onog 1. ...ali ti sam samo ja, necemo vise OT  :icon_biggrin:

kaj se tice SXV-a i SMR-a, ja bi radije sxv. SMR je mozda malo brzi na stazi, ali ipak je on pure raicing, dok je SXV ipak cestovni motor, barem tak vele  :icon_biggrin:

street_rider:
Pa VDB vozi apriliu il je vozio..nezz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju