Ostalo > Motocikli

KTM vs APRILIA

<< < (5/17) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: juric_16 - 24 Srpanj, 2009, 22:41:10 ---jesi ti pri sebi? jesi ti normalan    ovakve gluposti pisat u vezi aprilije čovječe pa ti si sa marsa opo
rsv1000 ako nisi znao proizvodi se u ovom dizajnu već više od 5 godina i ne da je lijep nego je prekrasan, novi japanci su goli racku za njega
a ako nisi znao pobijedio je u masterbike testu 2006 pred gomilom mlinaca za rižu(japanaca) koji imaju plus 50 konja od aprilije, dakle nije sve u konjaži nego ima nešto i u okretnom momentu i ciklistici

a nova rsv4 je dragulj od motora, dere sve pred sobom, samo čekaj jer je tek izašla i tek se počela prodavat, a na jesen izlazi normalna obična verzija pa će se onda isto vidjet kakva je u usporedbi sa ostalom konkurencijom

malo se informiraj prije nego nešto takvo napišeš :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
prijatelju,o dizajnu nisam ni pricao....pusti me talijana u svemu...kad smo vec kod alfe,to je meni najljepse auto koje postoji,nema mane po izgledu,ali je toliko smece nekvalitetno da pozalim sto mi se dizajn svidja....

aeroxtuning:
otisli smo u krivom smjeru,tema je KTM vs APRILIA ;)

sfreak:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Srpanj, 2009, 23:04:40 ---prijatelju,o dizajnu nisam ni pricao....pusti me talijana u svemu...kad smo vec kod alfe,to je meni najljepse auto koje postoji,nema mane po izgledu,ali je toliko smece nekvalitetno da pozalim sto mi se dizajn svidja....

--- Kraj citata ---

ne znam sta da napisem na ovo...

aeroxtuning:
nemoj nista,da ne pređe u svađu bzvz....svako ima svoje misljenje,ali malo koje se ne podudara sa mojim,tako da...

Luka 0101:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Srpanj, 2009, 22:16:54 ---a je#em mu,samo kreteni kupuju motor radi zvuka... to je bila neka posebna klasa,jer se nije mogao nositi sa japanskom konkurencijom ni po cemu...o izgledu necu govorit jer su ukusi razliciti i tu nema rasprave....to je slicno kao gsx r 750,sam je u svojoj klasi

--- Kraj citata ---
gluplju izjavu nisam cuo... V2 masina ima poseban zvuk i ne kupuje se samo radi zvuka nego i gusta koji donosi sa sobom... V2 ce meni uvjek biti ispred japanski drkalica... Koda je tebi sad bitno jer motor ide 299 ili 289 kmh..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju