Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje..
speed:
--- Citat: speedfight - 05 Svibanj, 2007, 18:29:44 ---mene su učili da je prajmer kao temeljna boja za plastiku,možda su me krivo učili...
--- Kraj citata ---
u biti i je
popovec:
to je ono nekaj ko na pimp my ride ...kuzim kuzim...imam frenda lakirara pa budem njega pito...i sad jos jedan problem meni u knjizici pise boja skutera visebojan :headbang: jel bi moro to mjenjati kad bi i te pastike pofarbo...neznam u koju boju da ih prefarbam vecina skutera je crna napred je plavi i ima malo sive...pa dajte recite koja bi bila najbolja...ili mozda da ono sivo pofarbam u bijelo i da onda si i ove plastike pofarbam u bijelo...onak napred plavi onda bijeli i nakraju crni .. :headbang:
marko.p:
ako piše višebojan onda možeš farbat do mile volje i ne moraš ništa mijenjat....
popovec:
kuzim...ali i frendovi mi neki imaju vise od dvije boje ali opet im u knjizici ne pise visebojan kaj se moj lik na tehnickom napil :drunken_smilie: pa je videl vise boje sive imam fakat malo..skoro nista... :happy6:
marko.p:
kolko vidim,nisi prvi vlasnik pa je to napravil prvi vlasnik 100 %,to ti je jako dobro kaj tako piše,može bit bilo kakve boje i nitko ti neče srat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju