Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje..

(1/4) > >>

popovec:
jos jedno pitajnje...ona plastika na skuteru (gilera runner) ona plastika ispod volana i tam iznad rezervara..one su onak hrapave i vec su mi se zlizale kak da ih ofarbam da budu onak glatke kuzite...cuo sam da se to malo sa smirgl papirom posmirgla i onda sa sprejem za plastiku i onda sprejem onim obicnim pa onda
(ili ak je vec u obicnom spreju lak da se netreba)sa lakom malo posprica..jel bi se to gulilo ili ne...ak nije tak molim neke savijete druge...i jel to mogu ja sam doma ili da nosim lakireru..(ja mislim da mogu sam)... :laughing7:

speed:
moras na njih stavljat prajmer,pa slajfat i na kraju spric-kit,pa farbanje,prajmer se nanosi vise puta sve dok ti ne budu glatke,a spric kit se stavlja da bi popunio crtice od slajfanja,evo ako te jos nesto zanima samo pitaj :icon_thumright:

popovec:
moras na njih stavljat prajmer,pa slajfat i na kraju spric-kit,pa farbanje,prajmer se nanosi vise puta sve dok ti ne budu glatke,a spric kit se stavlja da bi popunio crtice od slajfanja,evo ako te jos nesto zanima samo pitaj icon_thumright

kaje to prajmer i spric kit imas mozda neke slike kaj to pojasnjavaju....

speed:
prajmer ti je nesto kao plastika koja se nanosi na hrapavu plastiku da bi dobio sto gladju povrsinu,a spric-kit ti pokrije sitne crtice od slajfanja,sigurno imas nekog frenda koji se bavi bojanjem automobila pa njega pitaj sta bi ti sve trebalo za posao

marko.p:
mene su učili da je prajmer kao temeljna boja za plastiku,možda su me krivo učili...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju