Općenito > Propisi

kazna za kacigu

<< < (8/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: dino_sk - 29 Srpanj, 2009, 00:39:03 ---mislio mu je pisat nes drugo da mu smanji 500kn ak ce na licu mjesta al posto niko u danasnje vrijeme nema 500kn u džepu , 1000kn mu negine  :toothy12:  
i bas mi je drago sto je dobio soma kuna jer ce iduci put sigurno imat kacigu na glavi ak se bude htio vozit , jer mislim da mu nece past napamet sjest na skuter bez nje osim ak nije sin nekog tajkuna , a mislim da nije jer da je vozio bi se na svom skutu a ne na tvom  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Kad pise samo da pise onda naplate 300 kn i daju potvrdu (ne imanje dokumenata, naljepnice za regu i sl). Ovaj je vjerojatno htio novce

dino_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2009, 00:40:42 ---Kad pise samo da pise onda naplate 300 kn i daju potvrdu (ne imanje dokumenata, naljepnice za regu i sl). Ovaj je vjerojatno htio novce

--- Kraj citata ---
nije ni on lud i ja da sam prometni i ja bi hapao pare od svih ,
daj koliko imas sam da ti nepisem  :toothy12:  :toothy9: :toothy9:    

edit: a mozda su i zbog krize digli to sa 300 na 500 sad  :laughing7:

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2009, 00:40:42 ---Kad pise samo da pise onda naplate 300 kn i daju potvrdu (ne imanje dokumenata, naljepnice za regu i sl). Ovaj je vjerojatno htio novce

--- Kraj citata ---

Obojici bi bilo dobro ;D, ovaj plati duplo manju kaznu a policajac ode u kafić riješiti se tih teško zarađenih 500 kn :laughing1:

apriliasr50:
ma ja sam frenda povezao na svom skuteru (išli po ulje za njegov)... nije on mogo njemu napisat ništa drugo osim toga (a ja nemam nista s tim sto on nema kacigu tj. nemože meni ništa pisat)...al cini mi se da je bilo to, daj 500 ako imaš i svi zadovoljni...

dino gp1:

--- Citat: juric_16 - 29 Srpanj, 2009, 00:37:46 ---samo što ti one kineske kacige od par sto kuna budu rasule mozak kad padneš, dok će te neka kvalitetnija ipka zaštitit

--- Kraj citata ---

A jbg. znam ti ja to, uvijek preferiram kvalitetne kacige ali ima ljudi koji daju npr. dvadeset hiljada kuna za skuter a žao im je dati za kacigu 1000 kn jer se da naći u metrou za 150-200 kn :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju