Općenito > Propisi

kazna za kacigu

<< < (7/9) > >>

apriliasr50:
danas kolega i ja se vozimo, ja imam kacigu on ne...zaustavi nas policija i sad njemu kažu da dode do auta i kaže murjak- hoces odma platit 500 ili 1000 u roku 8 dana... jel imao tko takvih iskustava? nikad nisam čuo za tako šta...

3alfa3:

--- Citat: apriliasr50 - 29 Srpanj, 2009, 00:31:10 ---jel imao tko takvih iskustava? nikad nisam čuo za tako šta...

--- Kraj citata ---

takvo nisam, jer uvijek nosim kacigu, ali slicnih - da
Takva smo drzava

juric_16:

--- Citat: dino gp1 - 29 Srpanj, 2009, 00:28:45 ---Glavno da je ona na glavi pa makar i manje koštala, najbolji su mi glumci sa kacigama od 2000+ kn a nose ih na ruci :hmh:

--- Kraj citata ---

samo što ti one kineske kacige od par sto kuna budu rasule mozak kad padneš, dok će te neka kvalitetnija ipka zaštitit

dino_sk:
mislio mu je pisat nes drugo da mu smanji 500kn ak ce na licu mjesta al posto niko u danasnje vrijeme nema 500kn u džepu , 1000kn mu negine  :toothy12:  
i bas mi je drago sto je dobio soma kuna jer ce iduci put sigurno imat kacigu na glavi ak se bude htio vozit , jer mislim da mu nece past napamet sjest na skuter bez nje osim ak nije sin nekog tajkuna , a mislim da nije jer da je vozio bi se na svom skutu a ne na tvom  :toothy9:

zipst:

--- Citat: apriliasr50 - 29 Srpanj, 2009, 00:31:10 ---danas kolega i ja se vozimo, ja imam kacigu on ne...zaustavi nas policija i sad njemu kažu da dode do auta i kaže murjak- hoces odma platit 500 ili 1000 u roku 8 dana... jel imao tko takvih iskustava? nikad nisam čuo za tako šta...

--- Kraj citata ---
moga ga je pitat koju letvicu :rofll:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vozac-prijavio-podmitljivog-policajca/391290.aspx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju