Tehnički kutak > Tuning skutera

"Ko to kaze ko to laze, Replika (kit) ne valja?"

<< < (2/5) > >>

pitaNS:

--- Citat: radomir.g - 23 Srpanj, 2009, 17:20:42 ---Znam da je Replica jako dobra ali je skupa jbg... Al i dalje se jako kajem sto je nisam uzeo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ne treba da se kaješ Radomire, videćeš da i Sport pokazuje svoje pravo srce posle 2000-3000 kma i da traje isto ko i Replica ako ne i duže...
A kod alfe mora da traje kad se čovek brine o stanju mašine i održava je redovno...tu nema iznenađenja!

3alfa3:
Ma nema tu odrzavanja. Pa kazem da nisam skidao cilindar 20000km. Jedino sto tocim silkolene polusint (2% mjesavina) i sto ga ne gazim dok se ne zagrije.
A kad se zagrije, onda je najzdravije da se vrti tako da izgori sve kaj dodje u cilindar, a to je najcesce na visim okretajima.

Ko sto je hac jednom rekao - cvaju treba gazit. I doslovno je tako.
Ali niakko na hladno i sa premalo, previse ili nekvalitetnim uljem

dhorvat:
Ja isto jako pazim na skuter i jako sam pedantan kad je u pitanju "klanje"  :laughing9: :laughing9:

dino gp1:
Ovako nešto je bilo i za očekivati kada si ti u pitanju :) :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
Svaki kit valja ako se znas ophodit s njim,odrzavat ga i vozit kako spada.Kog god pitam jos prije jel ima kit kaze da da imao sam pa mi se razletio vo no,pa naravno kad tocis dvotaktol i imas karb sa diznom 20,il najbolja prica,ma ne,to trosi puno ,mislim ono -.-
alfin rad pratim jos od svijeta skutra i stvarno sta god je radio nspravio je maximalno precizno i cuvao je to propisno.Svaka cast jer na prste ljeve noge nemos nabrojat takve ljude na svim hr forumima vezanim uz skutere

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju