Tehnički kutak > Tuning skutera
"Ko to kaze ko to laze, Replika (kit) ne valja?"
luna500rr:
Sto je bolje, replica + zx ili sport + nardo, yasuni r ?
Znam da se replica bolje hladi, treba manja razrada, i upola je jaca od sporta, ali je i alu pa me zanima ako zanemarimo kvalitetu lunine radilice dali je bolje malossi gus ili alu replica kit, htio bi nesto da se ne pokvari barem 10000 bez diranja...
Gus je takodjer dosta jeftiniji, a i to igra neku ulogu...
Antares:
--- Citat: luna500rr - 24 Srpanj, 2009, 11:47:56 ---Sto je bolje, replica + zx ili sport + nardo, yasuni r ?
--- Kraj citata ---
Ovo ti baš nije logično.
Ako kažeš da je replica upola jača (a nije), zašto bi onda na nju stavio dosta slabiji auspuh nego na sport? (pretpostavljam da je lova u pitanju...)
Logičnije bi bilo sport+ZX i replica + nardo/yasuni r.
No najbolja kombinacija je sport ili replica + yasuni r.
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 24 Srpanj, 2009, 11:47:56 ---Sto je bolje, replica + zx ili sport + nardo, yasuni r ?
Znam da se replica bolje hladi, treba manja razrada, i upola je jaca od sporta, ali je i alu pa me zanima ako zanemarimo kvalitetu lunine radilice dali je bolje malossi gus ili alu replica kit, htio bi nesto da se ne pokvari barem 10000 bez diranja...
Gus je takodjer dosta jeftiniji, a i to igra neku ulogu...
--- Kraj citata ---
Znam zašto to pitaš i reći ću ti odmah da je base dosta jači sa nardom nego replica sa TT-om. :icon_thumright:
I ja se već jedno vrijeme dvoumim dal da kupim replicu al kad vidim da već Trophyja sa istim klipom "guram" preko 30000 km onda se spustim na zemlju i kažem sam sebi: "Pa kaj može stvarno bolje od toga?" :laughing9: :laughing9:
luna500rr:
--- Citat: dhorvat - 24 Srpanj, 2009, 12:27:54 ---Znam zašto to pitaš i reći ću ti odmah da je base dosta jači sa nardom nego replica sa TT-om. :icon_thumright:
I ja se već jedno vrijeme dvoumim dal da kupim replicu al kad vidim da već Trophyja sa istim klipom "guram" preko 30000 km onda se spustim na zemlju i kažem sam sebi: "Pa kaj može stvarno bolje od toga?" :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
Moze li koliko dugo zivjet sport s nardom, barem 10000 s istim klipom?
Uzeo bi nekakav kit pa se mislim da mi nebi bio slab sport, po pricama su mi govorili da je replica upola jaca, meni treba nesto samo da dobijem jos 10km/h, jer se trenutno s serijskim cilindrom i nekavim auspuhom ide 70 po pravcu, meni treba jos samo 5-10km/h da mi se po kadrmi auta neljepe za guzicu...
Sto mislite, dali bi torphy ili malossi sport uspio natjerat lunu bar 80?
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 24 Srpanj, 2009, 13:04:17 ---Moze li koliko dugo zivjet sport s nardom, barem 10000 s istim klipom?
Uzeo bi nekakav kit pa se mislim da mi nebi bio slab sport, po pricama su mi govorili da je replica upola jaca, meni treba nesto samo da dobijem jos 10km/h, jer se trenutno s serijskim cilindrom i nekavim auspuhom ide 70 po pravcu, meni treba jos samo 5-10km/h da mi se po kadrmi auta neljepe za guzicu...
Sto mislite, dali bi torphy ili malossi sport uspio natjerat lunu bar 80?
--- Kraj citata ---
pitaj člana Luka 0101 na PM. On je furao i Trophyja i kasnije istoga sa Due + klipom i karikom na ZX-u pa nek ti kaže kolko zapravo bolje ide :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju