Tehnički kutak > Tuning skutera
"Ko to kaze ko to laze, Replika (kit) ne valja?"
Luka 0101:
da al ja sam to furao na seriskom fergazeru i bez ikakvih promjena na prijenosu osim laksih rolica
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 24 Srpanj, 2009, 13:24:35 ---da al ja sam to furao na seriskom fergazeru i bez ikakvih promjena na prijenosu osim laksih rolica
--- Kraj citata ---
Pa koliko je isao?
Jeli barem 80km/h posto ti sat nije kako treba(zapravo si ga cak i skinuo :icon_tongue: )...
Luka 0101:
ovak, ja sam bio stavio trophy-a.. i kak sam zapalio skut tak se sve razletilo jer mi je ispao osigurac i shebo klip..
onda sam na isti cilindar stavio klip od due+ za vodeno hlađenje.. i isao je 80 cak i vise..
trophy bi bio super za lunu samo kaj bi trebalo staviti vecu frgu i malo prijenos postelati...
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 24 Srpanj, 2009, 13:30:47 ---ovak, ja sam bio stavio trophy-a.. i kak sam zapalio skut tak se sve razletilo jer mi je ispao osigurac i shebo klip..
onda sam na isti cilindar stavio klip od due+ za vodeno hlađenje.. i isao je 80 cak i vise..
trophy bi bio super za lunu samo kaj bi trebalo staviti vecu frgu i malo prijenos postelati...
--- Kraj citata ---
Veću ???
Moja je na izlazu 19mm, ali je zbog unutarnjeg suzenja kao 16mm, mislim da netreba vecu frgu...
Neznam kako se vidi, ovakva je frga i na mojoj luni, neki kazu da imaju 12mm, neki 13mm...
Luka 0101:
nikad nisam obracao paznju na to..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju