Općenito > Servisi

Dali ići u ovlašten servis ili ne??

<< < (2/4) > >>

Punisher:
Ako nemaš garancije onda sam središ... ima onih koji bi još dosta toga izmijenjali pa lagano skupili lovu...
Ja bi dok je pod garancijom svejedno išao na servis s tim da ga obave odmah i pred mojim očima... nikome više ne vjerujem (osim mojem mehaničaru za auto - čovjek je dobar ko kruh i vrsni mehaničar)...

speed:
remen i rolice se deru razlicito od motora do motora,skini variomat pa pogledaj u kakvom su stanju rolice i remen,rolice moraju bit okrugle a remenu ne smiju viriti konci sa strane

matheus:
kako koji servis, evo ja sam svog doveo prije 7 dana s redovitog servisa (6000 km) i sad mi šteka anlaser, i motor kao da nema kompresiju :angry9:...
Ovisi o servisu, ako imas pozitivna iskustva onada je bolje kod servisera ali ako znas da je neka muljaza  :nono:bolje uradi sam :frajer:

Hrastinski:

--- Citat: matheus - 05 Svibanj, 2007, 22:06:45 ---
Ovisi o servisu, ako imas pozitivna iskustva onada je bolje kod servisera ali ako znas da je neka muljaza  :nono:bolje uradi sam :frajer:

--- Kraj citata ---

potpisujem....  :icon_thumright: :icon_thumright:

C.L.:
Oprostite što se ubacujem u temu,ali eto vezana je za servis pa sam htio pitati na kolko se km odprilike mijenja ulje za kočnice?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju