Općenito > Servisi
Dali ići u ovlašten servis ili ne??
SlowRider:
--- Citat: C.L. - 06 Svibanj, 2007, 12:22:41 ---Oprostite što se ubacujem u temu,ali eto vezana je za servis pa sam htio pitati na kolko se km odprilike mijenja ulje za kočnice?
--- Kraj citata ---
Nakon 2 godine.
StreetRunner:
--- Citat: speed - 05 Svibanj, 2007, 18:46:15 ---remen i rolice se deru razlicito od motora do motora,skini variomat pa pogledaj u kakvom su stanju rolice i remen,rolice moraju bit okrugle a remenu ne smiju viriti konci sa strane
--- Kraj citata ---
je li meni možda problem u rolicama.Na uzbrdicama skuteru mi se počne dizat fibra i odjednon skut promine zvuk.Tako je i udvoje.Svićica je u redu,i pumpa vodena
speed:
--- Citat: StreetRunner - 06 Svibanj, 2007, 18:17:48 ---
--- Citat: speed - 05 Svibanj, 2007, 18:46:15 ---remen i rolice se deru razlicito od motora do motora,skini variomat pa pogledaj u kakvom su stanju rolice i remen,rolice moraju bit okrugle a remenu ne smiju viriti konci sa strane
--- Kraj citata ---
je li meni možda problem u rolicama.Na uzbrdicama skuteru mi se počne dizat fibra i odjednon skut promine zvuk.Tako je i udvoje.Svićica je u redu,i pumpa vodena
--- Kraj citata ---
jesam ti vec rekao da ti je premala dizna :cussing: pa ostaje bez goriva,moze ti zaribat :evil5:,odma stavljaj vecu diznu :moli:
Tino22:
Da ne otvaram bezveze novu temu pitat ću ovdje :):
čuo sam da je dobro da se filter od zraka namoči u ulju tako da bolje ulazi zrak...
Dali je to istina ili laž? ???
Hrastinski:
istina je da se namoči u ulju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju