Općenito > Propisi
Dragi forumski kolege, pripazite!!!
luis57:
--- Citat: ivanm - 02 Veljača, 2011, 15:03:10 ---u autu, mislim da..
--- Kraj citata ---
ok, na skuteru znaci i nije pod mus...
Edy46:
neko je bia bas napisa nitko im nece platit,ima buksa,da ali kad nema vise mjesta u buksi radis u firmi sjeda ti ovrha i mos se prakticki je*at i jos ti uzmu vise para nego sto bi sam platio tako da pazite se prcavaca :toothy9: uljudno pricanje i smireno i nema kazne :icon_thumright:
tomovzo666:
--- Citat: gozz - 22 Srpanj, 2009, 12:49:54 ---U rebalansu proracuna od 19. 07. 2009. godine pise:
Prometne kazne
planirani prihodi 254.740.472 kuna
povecanje nakon rebalansa 3.084.218 kuna
ukupno za 2009. 257.824.690 kuna
(izvor; http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...tni/402341.pdf )
Za one kojima se neda čitati:
Država bez para pa lupa i po vozačima rigoroznijiim i češćim naplatama kazni!!!
dalje vam je sve jasno...
Oprez!!!
--- Kraj citata ---
da i to nece naplacivati kazne gospodi,jer se oni uvjek izvuku na ovaj ili onaj nacin,vec ce kaznjavati nas obicne smrtnike,
prije neki dan prolazim kroz grad,i stoje parkirani bmw5,audi a6 i golf 2 dodje pauk i digne golfa, a ova dva su isto bili nepropisno parkirani kao i golf,
tako ce biti i sa tim kaznama, udrite po sirotinji i jos vise prepunite hrv zatvore
tajfun:
sve policajce poštujem jer oni rade svoj posao.naravano ima izuzetaka ali rijetkih.gamad su oni koji smisle te zakone glupe o konjaži.jer j****u sve prijatelj je izletio s polom classic sa 150kmh i vrtio se sa gepeka na haubu i koja je sad azlika da je vozio bmw npr?jedino što nebi bila tolika mogućnost da izgubi glavu jer mi smo sletili sa e46ci i srušili "meju" i stablo nikome ništa,s passatom karavan 19tdi se uleti u malo naselje sa 170kmh ali bitno je da se nesmije preko 102ks.ja nabavim vrlo rijedak oldtimer u našim prostorima jer ima preko 102ks.te gluposti koje se pričaju od većim i manjim šansama da se razbiješ su gluposti jer svaki auto ima držanje i kočnice prema snazi,a opasnije je vozit jedan deawo sa 60ks nego bmw sa 200.bilo i ostat će,a ja ću auto vozit sigurno i registrirano ali ću ga vozit.jer ja bi bio po propisu da mogu ali gamad su mi to zabranili i sad sam ja kriv.neka se gone u k**ra*
ivanm:
ne radi se o tome hoćeš li ti sebe unakazit u jačem autu, nego da zbog neiskustva, prevelike brzine il nepažnje ne unakaziš nekog drugog sudionika u prometu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju