Općenito > Propisi

Dragi forumski kolege, pripazite!!!

<< < (10/15) > >>

al bandi:
Nisi dobar primjer naveo al kad smo već kod toga onda ću reć nešto  icon_thumright

Ovo je moj slučaj..takav je kakav je... btw. neki dan me zaustavilo i ništa mi kralj nije reka ..ima još dobrih ljudi  :notworthy:

dino gp1:
Danas me zaustavio policajac na beverlyu u centru grada (inače prvi puta da su me zaustavili u 2009. godini :icon_biggrin:)... mislio sam da ću morati na izvanredni tehnički ali sva sreća pa ništa od toga  :rock_:

Keky.sb:
ja imam sreće, stari sam vozač i mene te pi#darije ne kače. A kategoriju sam položio 2003., a B kategoriju 2004. god. prije nego što su krenuli sa tim glupim zakonima.

što se tiče onih primjera ranije i onih bakica što polože iz 10-og puta, treba uvesti za sve vozače koji su upravo položili da nemaju pravo voziti auto iznad 102 ks i od 11 sati navečer ili ukinuti za sve taj glupi zakon. danas ima puno ljudi koji se ožene sa 20-ak godina i ne smiju nikuda sa ženom ići poslje 11 sati navečer. lol. to govori koliko je ova država normalna.

mislim, svima nam je jasno da je država u k....cu i čudno bi bilo da imamo i normalno regulirane zakone. sve dok ne dođe neka druga vlast koja je željna nešto promijeniti u ovoj državi bit će nam ovako.

do tada stay tuned i izbjegavajte muriju.  :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Kolovoz, 2009, 12:58:34 ---potpis,uljudno sa njima i neces imati problema... barem ja nisam...jos nekada popricam sa njima....

--- Kraj citata ---
dobar savjet
ja sam dostavljač i imam dosta kontakata sa policijom
mislim da nekakva pristojnost znatno olakšava situaciju :icon_thumright:

UneeK:
Ima ona neka stara: lijepa rijec otvara nekakva vrata ili tako nesto :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju