Tehnički kutak > Styling skutera
luda lakiranja :-)))
Nikon:
hmm,, ja osobno nebi u military... ne zraci nikakvom agresijom... a ruzne su mi kombinacije boja... i tak ose vise nemamo od koga sakrivat :P
al dobro kad se tebi svidja go for it... ja te podrzavam :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: Nikon - 22 Srpanj, 2009, 19:40:12 ---hmm,, ja osobno nebi u military... ne zraci nikakvom agresijom... a ruzne su mi kombinacije boja... i tak ose vise nemamo od koga sakrivat :P
al dobro kad se tebi svidja go for it... ja te podrzavam :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e nikon, ne boj se agresora iz inozemstva nego se boj svoje đubradi. :sad1:
--- Citat: dino gp1 - 22 Srpanj, 2009, 19:38:49 ---E to je pravi pristup, radiš sebi za gušt bez žurbe, siguran sam da će biti odlično!
--- Kraj citata ---
točno to, i zato sam uvjek podržavao black roxa. svi vikali i viču gdje je snimka ovog ili onog. pa boli vas rac jeli on poštelao prjenos ili bilo šta drugo. takvi se projekti rade sebi za dušu.
benelli:
--- Citat: robert - 22 Srpanj, 2009, 19:54:47 ---e nikon, ne boj se agresora iz inozemstva nego se boj svoje đubradi. :sad1:
točno to, i zato sam uvjek podržavao black roxa. svi vikali i viču gdje je snimka ovog ili onog. pa boli vas rac jeli on poštelao prjenos ili bilo šta drugo. takvi se projekti rade sebi za dušu.
--- Kraj citata ---
stime se potpuno slazem za blek roxa svi su navalili na taj video neznam zasto ko da im nes mjenja u zivotu :glasses9:
zvone17:
Ja bi onako tio ofarbat skuter, ko vojnicki...to je bas fora. :headbang:
seba:
meni se ne svidja,rox moze puno puno bolje izgledat u nekoj drugoj boji
ali o ukusima se ne raspravlja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju