Tehnički kutak > Styling skutera

luda lakiranja :-)))

<< < (6/12) > >>

dino gp1:

--- Citat: robert - 22 Srpanj, 2009, 18:33:41 ---sad sam već 99,5% siguran da će plastike na mom budućem projektu bit military :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jbt. ti nešto opasno spremaš, bicilinder, military plastike... to će nadjačati sve skuter projekte u hr :headbang: :laughing7: :icon_thumright:

robert:
rekao sam ti već bicilinder 100% ne ide gore. al će biti otrovan setup. samo se za skuter moram odlučit. fakat neznam koji bi uzeo u projekt. aerox mi broj jedan onda nrg i zadnja opcija stalker.

dino gp1:

--- Citat: robert - 22 Srpanj, 2009, 18:59:46 ---rekao sam ti već bicilinder 100% ne ide gore. al će biti otrovan setup. samo se za skuter moram odlučit. fakat neznam koji bi uzeo u projekt. aerox mi broj jedan onda nrg i zadnja opcija stalker.

--- Kraj citata ---

A da rekao si, brzo zaboravljam :laughing7:  svejedno ako bude ovakav rox military uz dobar setup biti će heben projekt  :icon_thumright:

robert:
mislim da će mi trebat godinu dana da sredim taj projekt. to će bit onako da mi ne bude dosadno i da imam na čemu radit. ideje su tu sad moram napravit jedan pošten plan kojeg ću točku po točku odradit. nema nikakvih akcija TREBAM HITNO ili slično. kad bude gotove bit će! imam skuter u voznom stanju pa mi termin nebitan. :icon_biggrin:

dino gp1:

--- Citat: robert - 22 Srpanj, 2009, 19:35:41 ---mislim da će mi trebat godinu dana da sredim taj projekt. to će bit onako da mi ne bude dosadno i da imam na čemu radit. ideje su tu sad moram napravit jedan pošten plan kojeg ću točku po točku odradit. nema nikakvih akcija TREBAM HITNO ili slično. kad bude gotove bit će! imam skuter u voznom stanju pa mi termin nebitan. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

E to je pravi pristup, radiš sebi za gušt bez žurbe, siguran sam da će biti odlično!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju