I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da ja prebojam ovako lunu, dali bi je mogao registrirati po maslinasto ili visebojno
evo nasao .. mislio da ima vise slika ali ne.. jebiga..naravno i ova koka pospjesuje da slika bude jebačka
sad sam već 99,5% siguran da će plastike na mom budućem projektu bit military
rekao sam ti već bicilinder 100% ne ide gore. al će biti otrovan setup. samo se za skuter moram odlučit. fakat neznam koji bi uzeo u projekt. aerox mi broj jedan onda nrg i zadnja opcija stalker.
mislim da će mi trebat godinu dana da sredim taj projekt. to će bit onako da mi ne bude dosadno i da imam na čemu radit. ideje su tu sad moram napravit jedan pošten plan kojeg ću točku po točku odradit. nema nikakvih akcija TREBAM HITNO ili slično. kad bude gotove bit će! imam skuter u voznom stanju pa mi termin nebitan.
hmm,, ja osobno nebi u military... ne zraci nikakvom agresijom... a ruzne su mi kombinacije boja... i tak ose vise nemamo od koga sakrivat al dobro kad se tebi svidja go for it... ja te podrzavam
E to je pravi pristup, radiš sebi za gušt bez žurbe, siguran sam da će biti odlično!
e nikon, ne boj se agresora iz inozemstva nego se boj svoje đubradi. točno to, i zato sam uvjek podržavao black roxa. svi vikali i viču gdje je snimka ovog ili onog. pa boli vas rac jeli on poštelao prjenos ili bilo šta drugo. takvi se projekti rade sebi za dušu.