Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Prodajem bonove za konzum, molim pomoc forumasa!  (Posjeta: 11040 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
Odg: Prodajem bonove za konzum, molim pomoc forumasa!
« Odgovori #40 : 23 Srpanj, 2009, 23:08:20 »
jel ti bonovi imaju rok do kad se moraju potrosit?ono kroz 30 dana il se moze do kraja godine?

ti bonovi vrijede do kraja godine

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #41 : 23 Srpanj, 2009, 23:34:18 »
stvarno ne vidim razog zasto se tu neki prave pametni....jbt sta fali onome ko kupuje u konzumu..kupit od momka te bonove i gotovo....isto ti dodje ...platio u konzumu kseom ili bonovima....to mozda sramota bonovima platit pojedine ?? ovako ce te pomoc samo kolegi sa foruma....niko nije na gubitku a ucinli ste dobro djelo u zivotu....neznam stvarno zasto neki prave probleme oko toga...po meni ovdje jedini koji je upravu je Gugy i vidim da on shvata sve kako treba ...svaka cast stvarno....ja da licno ziivm u hr i uzimm u konzumu odma bi pomogo ....Primjetio sam ja da ovdje ima dosta ljudi koji nisu ustvari ljudi ..nego samo glume nesto kao sve fino i pomogli bi stalno...pa eto primjer je kad je Goki za onaj skuter skupljo ono ..pa jbt 15 ljudi sa foruma se javilo od ovoliko clanova....stvarno nema smisla ....a mogu garantovat da je taj isti Goki pomogo dosta puta vecini sa foruma i dao savjeta i slicno....ali to ti je ono....dobar ti je svako kad tebi treba...cim ti njemu trebas ...nevalja...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #42 : 23 Srpanj, 2009, 23:37:38 »
kiki ja cu zet bonove..moram vidit sa svojima koliko pa cu ti javit...

ovoaj rossiev post potpisujem, ja sam osobno sam rekao nekim ljudima da na forumu koji broji vise od 3000 clanova ima ljudi koji su ok toliko da ih mozes nabrojat na prste jedne ruke..

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #43 : 23 Srpanj, 2009, 23:45:31 »
Ok hvala...ako mozes bilo kako, javi!  :icon_thumright:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #44 : 23 Srpanj, 2009, 23:46:34 »
javit cu ti cim vidim sa svojima..;)

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #45 : 23 Srpanj, 2009, 23:58:15 »
vidim da recesija uzima maha i izvan granica kvarta..........šta se žalite,nama je život u kvartu takav od sredine 90-ih.........bonovi su zakon,uz osobnu kao zalog na đemdo na blagajni,glavno sredstvo prehranjivanja u kvartu,a i okolici...a što se tiče omjera 1:1,slabije prijatelju,kod nas je vrijednost znala nekad bit 20:80,tak da s tim stavom ih se nikad nećeš riješit...zato ne podcjenjujte moć bonova i uozbiljite se,time to grow up----skiit :laughing7:
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #46 : 24 Srpanj, 2009, 00:17:23 »
stvarno ne vidim razog zasto se tu neki prave pametni....jbt sta fali onome ko kupuje u konzumu..kupit od momka te bonove i gotovo....isto ti dodje ...platio u konzumu kseom ili bonovima....to mozda sramota bonovima platit pojedine ?? ovako ce te pomoc samo kolegi sa foruma....niko nije na gubitku a ucinli ste dobro djelo u zivotu....neznam stvarno zasto neki prave probleme oko toga...po meni ovdje jedini koji je upravu je Gugy i vidim da on shvata sve kako treba ...svaka cast stvarno....ja da licno ziivm u hr i uzimm u konzumu odma bi pomogo ....Primjetio sam ja da ovdje ima dosta ljudi koji nisu ustvari ljudi ..nego samo glume nesto kao sve fino i pomogli bi stalno...pa eto primjer je kad je Goki za onaj skuter skupljo ono ..pa jbt 15 ljudi sa foruma se javilo od ovoliko clanova....stvarno nema smisla ....a mogu garantovat da je taj isti Goki pomogo dosta puta vecini sa foruma i dao savjeta i slicno....ali to ti je ono....dobar ti je svako kad tebi treba...cim ti njemu trebas ...nevalja...

svi ste jebeni dobrotvori za pomoc, pa kad treba u misje rupe se zavlacite...

ako nemoze iskoristit bonove, a treba mu lova.. onda mu i bon za 200kn znaci.. al ne ko neda za 200 (i kaze da ce ih radje zapalit) znaci da IMA love i boli ga racku oce ih prodat sad ili na kraju godine...

stave se stvari na prodaju za mizerne cifre pa se ciganite i trazite manje zbog dostave.. a sad odjednom rasipni.. zasto ne pomoc sakom i kapom...

da je gladan platia bi mu hranu, al lovu i to na povjerenje.. jer ti moze poslat karte za nova tv koncert, kosta te vrimena za cekanje to doma ako ne radis... ako radis jer nemos to cekat doma..., podizanje s poste.. kako vec... + trosak uplate para ... nije to vise 250kn... nego vise... pa sad moras bit idiot za to kupit za 1.1:1 ...

sta on nije dobrotvor pa pomogne nekom ko je gladan da mu da bon od 250kn za 200kn da covik kupi dici nesto na radost... ne njemu triba TOCNO koliko pise na bonu jer je to njegovo i toliko vridi... ka i sve dosad sta je prodava...

ma odite u caritas i pomazite (pa da vidite kako je onima sta nemaju) a ne lupajte gluposti... ... toliko od mene
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #47 : 24 Srpanj, 2009, 00:30:47 »
ok...al onda tak ispada da bon od 250 kuna ne vrijedi 250 kuna...to isto ko da velis da 500 kuna u kesu ne vrijedi 500 kuna samo zato jer ce mi ih npr frend dat... ::) il zato jer nisu tvoji  :dontknow:

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

uostalom Nikon ti je sve reka....
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #48 : 24 Srpanj, 2009, 00:31:59 »
Ok ovo stoji za postu i tu se slazem s njim...ima potpuno pravo al ostalo bas i ne...al ok, svako ima pravo na svoje misljenje  :)

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #49 : 24 Srpanj, 2009, 00:44:12 »
kako goki rece....onaj ko ce ti ovdje pomoc ...mozes ih na prste nabrojat .....a po pricama rekli bi da su svi svetci...necu vise da se raspravljam...ja sam dao svoje misljenje...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 24 Srpanj, 2009, 05:20:41 »
kićo glup si ko k**ra* :toothy12:
muktašu :toothy9:

juhuuuuuuuuu  ;D

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #51 : 24 Srpanj, 2009, 06:51:20 »
gun aj se ostavi tih dicijih gluposti jer ces popusit ban za nista ;)

Offline sax

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Peugeot SF2
  • MojSetup: Nema
  • MojSpuh: Leo Vince
« Odgovori #52 : 24 Srpanj, 2009, 07:07:41 »
a dobro sad baš s 200 000 na 18 000 kn  :laughing7:
dobar popust
moram firmu otvorit :toothy9: :toothy12:

Ma pusti ih vidiš da su sve đabalebarosi... Sve velika ekipa i pajdaši a zarađivali bi jedni na drugima... Pa kaj Vam nije isto jel dali čovjeku 250kn i bon potrošili kod Toze (Todorića) ili dali 250 kn na blagajni... Stvarno ste smješni ... Rađe čete plačat na kasi sa cashom robu koja je 200% manje vrijedna nego da pomognete kolegi sa foruma....

Mozda imas pravo,ali seve ti govori tema sa kim mozes poslovat a sa kim ne.Ovdje ljudi "prodaju" virtualne dijelove za skuter koje platis ali ih ne vidis.Kao i onaj sa onim auspuhom od tomosa.Da mi je to neki frend uzeo bi bonove od njega za cifru na bonu i popili bi kavu io rijesen problem.Aj mi pomogni i prodaj mi svoj skuter u pola cijene jer se znamo sa foruma.Cisto sam na to mislio.
« Zadnja izmjena: 24 Srpanj, 2009, 07:26:04 sax »

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #53 : 24 Srpanj, 2009, 15:48:22 »
gun aj se ostavi tih dicijih gluposti jer ces popusit ban za nista ;)

vec je ;) i shema...i duje...

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #54 : 24 Srpanj, 2009, 15:57:00 »
dezinformiras ljude, duje nije baniran  :laughing4: :laughing4:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #55 : 24 Srpanj, 2009, 15:58:30 »
i to tako neide jer nema smisla davat ban svaki dan a vi cete se kacit svaki put kad se sretnete na forumu..

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #56 : 24 Srpanj, 2009, 16:04:07 »
i to tako neide jer nema smisla davat ban svaki dan a vi cete se kacit svaki put kad se sretnete na forumu..

Dobe ban na 24 h ako nastave opet na 24 h ako nastave trajni ban :angry9: :redface:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #57 : 24 Srpanj, 2009, 16:07:57 »
tko zeli pomoci kristijanu, neka mu se javi na PM  :icon_thumright:

ova tema je za lock :vrijemezalock:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!