Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP by stunt BITC*ES

<< < (7/9) > >>

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 27 Srpanj, 2009, 12:12:51 ---nemora znacit..covjek je vozio trke skuterima i ostvarivao odlicne rezultate..

--- Kraj citata ---

I da ima teško da će onda uspjeti to riješiti :dontknow:

gokiSP:
opet ne vidim zasto bi bio problem..bas sam danas pricao s jednim deckom koji zna ringwalda i decko kaze da je ljudina samo takva... :dontknow:

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 27 Srpanj, 2009, 12:28:32 ---opet ne vidim zasto bi bio problem..bas sam danas pricao s jednim deckom koji zna ringwalda i decko kaze da je ljudina samo takva... :dontknow:
--- Kraj citata ---

Realno gledajući ipak je čovjek malo krupnija riba i mislim da mu se baš neda zahebavati oko skuterića ALI  možda bi čovjek bio voljan napraviti uslugu...

DvdAerox:
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/2318/Sudenje-za-pokusaj-dvostrukog-ubojstva.html

lol evo jos jednog, zvucalo mi je poznato jer je lani kod nas bila pucnjava.. uglvnom izaslo je van da je ovaj puco u samoobrani...
taj ringwald je preumjesan u nekakve prljave poslove i vise ga ljudi pamte po crnoj kronici nego po moto utrkama..

alfist159:
Ziher je to taj Ringwald, samo meni nije jasno otkud ovome njegov Zip, ajmo baš pričekati što će nam Zube reći...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju