Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Zip SP by stunt BITC*ES

<< < (6/9) > >>

Zube.Zd:
Ahh,nije taj ringwald,mi se vec misec dana tome smijemo..Ugl dosa sam do broja idem ovaj tjedan u Zagreb posto idem sebi po neke djelove za auto..I btw onaj derbi nije open nego racing,..

gokiSP:

--- Citat: R@VeN - 26 Srpanj, 2009, 23:31:00 ---
teško da češ doć do broja od Ringwalda, on ti je ode u Šbk na litovanju gonja nekog bisnog brabusa, uglavnon vrsta čovika s kojin ne želiš imat posla...

--- Kraj citata ---

to sta covik ima dosje i to sta zivi tako kako zivi uopce ne mora znacit da je los covik..meni osobno se sere kad cujen da neko prica svasta o nekome koga uopce ne pozna nego je vidia da covik ima dosje na policiji i da je napravio kakvo sranje i zato je odmah neki tamo ubojica No.1... :angry7:

alfist159:

--- Citat: Zube.Zd - 27 Srpanj, 2009, 03:31:27 ---Ahh,nije taj ringwald,mi se vec misec dana tome smijemo..Ugl dosa sam do broja idem ovaj tjedan u Zagreb posto idem sebi po neke djelove za auto..I btw onaj derbi nije open nego racing,..

--- Kraj citata ---
A jesi se ti čuja sa tim "svojim" Ringwaldom i pa je dogovor? Koliko taj ima godina, j**eš me ako to nije ovaj, prevelika je slučajnost... Koliko si da za tog zipa i od koga si ga pobogu uzima a ovoga ni ne znaš? Da to nije popaljeno?

dino gp1:

--- Citat: R@VeN - 26 Srpanj, 2009, 23:31:00 ---
teško da češ doć do broja od Ringwalda, on ti je ode u Šbk na litovanju gonja nekog bisnog brabusa, uglavnon vrsta čovika s kojin ne želiš imat posla...

--- Kraj citata ---

Onda on sigurno nema nikakve veze sa ovim zipićem :laughing1: :umroodsmijeha:

gokiSP:

--- Citat: dino gp1 - 27 Srpanj, 2009, 11:55:33 ---Onda on sigurno nema nikakve veze sa ovim zipićem :laughing1: :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---

nemora znacit..covjek je vozio trke skuterima i ostvarivao odlicne rezultate..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju