Tehnički kutak > Tuning skutera

carb me *ebe :(

<< < (3/7) > >>

Kemo_nrg:
ev sad sam isao kupti sviecicu i nema ih moram doci za 3 dana  :notworthy: ,,

--- Citat: nostra - 20 Srpanj, 2009, 15:25:41 ---ovo je točno ,ali njegov prvi post kaže da je imao 64 diznu i išao je ok a sad sa 70 diznom na istom karbu ima problem da mu skuter ne dolazi do željene brzine....po tome nije dizna..ali uostalom i to može provjeriti...
na 17,5 karbu imam 70 diznu a skuter je serijala sve je ok nakon dugo dugo uštelavanja...
na nrg sam stavio 12,5 karb i 75 diznu tu je išlo sve kao po loju...

--- Kraj citata ---

al meni nije jasno sto sad nece da ide ko prije(jutros je bilo sve ok) neznam sta da uradim, mislio sam da mi je dizna premala 64 p sam uzeo 70, al evo sad ispada da je i ona premala a nema sanse da je i ona premala, onaj seraf za smjesu kako god da okrenem isti *urac gusi se , jos sam pprimjetio da mi se jakoo jakkoo scooter trese kad radi na leru, bil pomogao onaj seraf za ler gas , da ga zavrnem il odvrnem , il da pokusam sa iglom???

:help: :help: :help: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

nostra:

--- Citat: Kemo_nrg - 20 Srpanj, 2009, 15:31:52 ---ev sad sam isao kupti sviecicu i nema ih moram doci za 3 dana  :notworthy: ,,

al meni nije jasno sto sad nece da ide ko prije(jutros je bilo sve ok) neznam sta da uradim, mislio sam da mi je dizna premala 64 p sam uzeo 70, al evo sad ispada da je i ona premala a nema sanse da je i ona premala, onaj seraf za smjesu kako god da okrenem isti *urac gusi se , jos sam pprimjetio da mi se jakoo jakkoo scooter trese kad radi na leru, bil pomogao onaj seraf za ler gas , da ga zavrnem il odvrnem , il da pokusam sa iglom???

:help: :help: :help: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

probaj sad malo iglom igru odigrat...nebudeš od tih šarafa puno dobio...kreni od skroz gornjeg utora...prema dolje...

--- Kraj citata ---

Kemo_nrg:
kako da pomaknem iglu gore il dole, jel moram skidati sav carb ili samo onaj dio od gasa gore??  :help:

nekontam gjde je taj osigurac  :icon_scratch: imal neko sliku mozda

radomir.g:
Imas od gore na karbu gde ulazi sajla jedan sraf.. Nega odvrnes i izvuces sve u kompletu sa klipicem... Nije mnogo komplikovano.
Evo jedan video cisto da znas o cemu se radi

Kemo_nrg:
ma ok tnx, izvadio sam ja ovo ,ja sam to izvario al nisam znao kako iglu pomaknuti  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju