Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lijep skut, ti ide dosta bolje sa shotom nego s mhr replicom?i jesi li dobio šta sa karbom i gljivom?
Da replica ima odličan zvuk ali to je spuh za serijalu, nije to za kit, eventualno neki base inače puca...sa shotom ide puno bolje skuter, još ima posla oko prijenosa ali ja sam već sada jako zadovoljan... Kada sve riješim stavljam filmić kako ide, trenutna potrošnja 6.7 l
cek onda kad je bila replica spuh gore nije bio ovaj kit? nesjecam se sad bas al mislim da si ljepo prosao onaj dan kad sam te vidjeo.
koja dizna?
Kada je to bilo? Replicu sam vozio na serijali i nešto malo na replica kitu dok nije napukao spuh...
86
i 6.7 trosi?
ja sam sa tim frgicem na nrg-u sa slicnim setupom uspio spustit potrosnju na 5.2...
Ej alfa dok si ti vozio na nardu jel ti puštalo na spoju cilindra i spuha?
Nije. Savrseno je dihtalo.Slinio je samo na spoju sa fladnjom
Druga igla samo u kombinaciji sa vecom ler dizom i manjim klipicem. U protivnom ce biti presiromasno na malim otvorima gasa
nardo moze jos nekako proc jer je ravan ali opet to nije to bez dihtunga..ja znam da kad sam ja imao eva na evo kitu da je bez dihtunga pustalo ma koliko god stegao..a ujedbo su i vibracije vece kad zeljezo na zeljezo naljeze..mislim nije dihtung bzvz napravljen..ako spuh i cilindar imaju konus ne treba digtung a ako nemaju konus treba dihtung..nikakva filozofija..
ja sam imao 2 narda i ni jedan nije imao ovakvu flandu ko shot...