Općenito > Slike i filmovi o skuterima
SP 180 43ps
andy:
--- Citat: gokiSP - 18 Srpanj, 2009, 23:56:37 ---ovom na filmicu zato jer je hladan..vidis da troka i dimi kad je tek krenuo..
--- Kraj citata ---
Vidim da i trokira i dimi jako, više bijelo neg plavo.. Znači da je i hladno jako..
Hvala, mada mi nie pomoglo u qrc.. :toothy11:
dino gp1:
--- Citat: andy - 18 Srpanj, 2009, 23:55:26 ---Moje pitanje... Zaš na startu onak krepano kreće, ne baca u obrtaje, tj zvuk mu je čudan, da onak odere :icon_scratch:.. Meni je tak danas na Aeroxu, a neznam u čem je problem, točno ko ovom al meni treba i duže da baci u obrtaje.. ???
--- Kraj citata ---
Da li to samo kada kreneš kada je hladan ili?
andy:
--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2009, 00:01:34 ---Da li to samo kada kreneš kada je hladan ili?
--- Kraj citata ---
Kad je hladan je oke, kad se ugrije nije.. Bar danas.. Al opet nekad je i obrnuto, znači kako kad.. Neznam do čeg bi mu bilo, al nemože krenut nikak tada :dontknow:
S.F. sf2:
kad smo vec na ovoj temi-je tko saznao vise o runneru od one mb tuning kuce-zbusili cilindar na 76mm stavili kosuljicu,klip od husqvarne 70mm i radilicu s duzim hodom,pa me zanima bi je tko to probao? ili setup s bgm 55mm radilicom i takvim klipom?
kiza-iz-kvarta:
al di nađe ovih 195........ :laughing7:...........kad se već idemo preseravat ajmo odmah zaokružit na 2 glave........i da ima full fabrizia i PM-a,ne vjerujem u tih 43ps-a.......... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju