Općenito > Slike i filmovi o skuterima

SP 180 43ps

<< < (3/5) > >>

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 18 Srpanj, 2009, 23:33:50 ---zasto bi bila prevara..ljudi svasta rade, svakakve projekte..za ovoga ne vjerujem da ima toliko tj. mozda ima i ovaj ali ne na kotacu..

--- Kraj citata ---

Goki sve je moguće ali normalno je da čovjek ne vjeruje ako ne stavi recimo rezultate dyno testa...

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 18 Srpanj, 2009, 23:41:01 ---pa naravno da na seriskom cilindru nemozes toliko izvuc...a cisto sumnjam da bi lik imao malossi sturju na seriskom cilindru..

--- Kraj citata ---

ja ne govorim o tvornickom 180 cilindru nego o naturpijanom 180 cilindru......i dobro dino kaze da bez dyno testa na kojem se vidi da je taj runner na stolu i usporedno se vide krivulje snage ja nis ne vjerujem tj kak sam vec reko uvjeren sam da se nemre izvuc iz te masine tolko konja.......

gokiSP:
ja uopce ne mislim na cilindar 180 jer je jasno da se iz njega nemoze izvuc 43ks na kotacu ali tvrdim da se iz sp-a da izvuc toliko ali to mora bit jebena prerada..

andy:
Moje pitanje... Zaš na startu onak krepano kreće, ne baca u obrtaje, tj zvuk mu je čudan, da onak odere  :icon_scratch:.. Meni je tak danas na Aeroxu, a neznam u čem je problem, točno ko ovom al meni treba i duže da baci u obrtaje..  ???

gokiSP:
ovom na filmicu zato jer je hladan..vidis da troka i dimi kad je tek krenuo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju