Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Tichek:
??? Evo me kao što rekoh. Dakle, sa Lunom sam došel na servis sa 700 umjesto sa 300 km. poništili mi garanciju - kao nisam ispunio njihove uvjete - trebal sam doć sa 300 km. Na telefonski upit rečeno mi je da je skidanje blokade besplatno u sklopu prvog servisa, no meni su uredno uvjetovali 250 kn za servis, 200 kn za skidanje blokade i upisali mi u servisnu knjigu da nisam ispunio uvjete za garanciju. Za moj pojam - čisti lopovluk. Kakve veze sad ima jesam napravio 300 ili 700 km - da sam bil pokvaren mogel sam skinut kilometražu na 300 i niko ne bi niš skužil, a ja odigram pošteno i popušim.
Inače, sad kad su blokade kao skinute skuter ide do 70 km/h - po onome kaj sam tu pročital na forumu trebal bi ići malo brže, no ajde nek bude tak kak je. Sa samim skuterom sam zadovoljan jer do sad sve radi bez greške i fino ide, ali "Beta-moto" iz Sv. Nedelje me razočaral sa svojim načinom poslovanja. Em čekaš ko siroče na ovoj vrućini, em više nemaš garanciju, em te još operu za 450 kunića....Inače ak neko zna ko bi mi mogel i za kolko složit onu neku blokadu na gumbek (prekidač) tu negdje oko Zagreba bil bi zahvalan da mi javite na mail [email protected]
Zahvaljujem i pozdrav svima.
medonjonjo:
Citat Punisher 19 Lipanj, 2007, 20:34:52
Nisam siguran 100% ali mislim da nema blokadu na CDI-u, samo na variomatu i auspuhu.
++++++++++++++++++++++++++
Hvala na odgovoru Punisher. Medutim htio bih cuti i druge sto kazu.
Zatim, dali se na Derbija GP1 open da ugraditi bocni nogar? U servisu kazu ne, no medutim cemu onda sluzi ono malo
ispupcenje plastike sa lijeve donje strane. Zvao sam i servis (dobavljaca za HR) na Krku, kazu da nemoze.
Pozdrav.
Nikon:
moze se na svaki stavit samo tribas pilat palstiku :toothy12:
iks008:
pozz svima... Imam Xmoto City hopper 50 (kinez,2T neka yamahina masina je gore(na plastici pise yamaha linhai)) te prema specifikacijama zakljucujem ima dosta jaku masinu (3.6 kw ,trebao bi razvijat kojih 5KS minimalno)..
trenutno može povući do 60, ali imam osjećaj da bi mogao vise i da bi mogao bolje ubrzavati jer pri maks. brzini broj okretaja mu je mali.me zanima gdje ima blokade(nema na fergazeru i variomatu- provjereno).
stupido:
Bok ljudi. Evo čitam malo tu za ove el.blokade i pošto sam išo u elektrotehničku školu uopče mi nebi bio problem složit tak nekaj (ono sa kondičima). Nego mene nekaj drugo muči, a to je da ja o motorima nemam blage veze. :'( Kad spojim kondenzatore i prekidač ostanu mi dvije žice (ko' bi reko) koje treba nekam spojit. Našao sam tu na forumu neki lik je sve jebeno objasnio, uglavnom jedna žica ide na CDI, a druga na šasiju motora. Evo vam dolje slika od mog speedfighta2 pa ak neko vidi taj CDI nek mi molim vas pomogne!!! E da, ak sam nešto krivo napisao ispravite me
http://img404.imageshack.us/my.php?image=p1010031gz1.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju