Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (21/184) > >>

igor.sb:
vec ce se nac netko i reci ce ti di ti stoji cdi, i na koju zicu trebas spajat

a jedan od redosljeda ide ovako

skini malo izlolacije nemoj skroz prerezati zicu sa cdi-a, na tu zicu spoji zicu koja ide sa (+) kond, pa na (-) kond. ide zica na prekidac, i onda druga zica sa prekidaca ide na ramu

a mozes prvo i prekidac, pa onda ti (-) kond ide na ramu

Aco:
Pozdrav... novi sam ovdje na forumu, a i sa skuterima nemam bas iskustva u rastavljanju... :dontknow:
ugl. Trebao bi nekog da mi se jawi na msn ili e-mail ko mi moze pomoć kak stavit El. blokadu (ak budem zapeo negdje kad budem stavljo), di se nalazi taj CDI i kako to tocno spojit, imam kondenzatore, prekidač i ostalo što je potrebno za stavljanje blokade...
Nemam nigdje nikaku shemu od skutera pa ak neko slucajno naiđe na netu nek jawi (imo sam link od te jedne stranice al jbg, formatiro komp i ošlo swe u q...)
Owak neznam ni di se nalazi taj CDI pa nebi htio rastavljat cijeli skuter da dođem do tog... ???  :help:

fala

speed:

--- Citat: stupido - 24 Srpanj, 2007, 14:41:30 ---Bok ljudi. Evo čitam malo tu za ove el.blokade i pošto sam išo u elektrotehničku školu uopče mi nebi bio problem složit tak nekaj (ono sa kondičima). Nego mene nekaj drugo muči, a to je da ja o motorima nemam blage veze. :'( Kad spojim kondenzatore i prekidač ostanu mi dvije žice (ko' bi reko) koje treba nekam spojit. Našao sam tu na forumu neki lik je sve jebeno objasnio, uglavnom jedna žica ide na CDI, a druga na šasiju motora. Evo vam dolje slika od mog speedfighta2 pa ak neko vidi taj CDI nek mi molim vas pomogne!!! E da, ak sam nešto krivo napisao ispravite me

http://img404.imageshack.us/my.php?image=p1010031gz1.jpg

--- Kraj citata ---
jedan kraj zice spoji na zuto-plavu zicu s lije strane akumulatora,a drugi na - pol akumulatora-ovo koda si spojio na sasiju

speed:

--- Citat: Aco - 24 Srpanj, 2007, 19:13:32 ---Pozdrav... novi sam ovdje na forumu, a i sa skuterima nemam bas iskustva u rastavljanju... :dontknow:
ugl. Trebao bi nekog da mi se jawi na msn ili e-mail ko mi moze pomoć kak stavit El. blokadu (ak budem zapeo negdje kad budem stavljo), di se nalazi taj CDI i kako to tocno spojit, imam kondenzatore, prekidač i ostalo što je potrebno za stavljanje blokade...
Nemam nigdje nikaku shemu od skutera pa ak neko slucajno naiđe na netu nek jawi (imo sam link od te jedne stranice al jbg, formatiro komp i ošlo swe u q...)
Owak neznam ni di se nalazi taj CDI pa nebi htio rastavljat cijeli skuter da dođem do tog... ???  :help:

fala

--- Kraj citata ---
morat ces rastavit pola skuta da dodjes do njega,zao mi je

stupido:
Hvala Speed. Danas il sutra bum išo to spajat, valjda bum našo tu žicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju