Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (145/184) > >>

SHZNA:
Evo momci ima motor mbk yn 100 (tj ovetto ) yamahina masina,ima blokadu (iako dobro vuce blokada na 45,a u brdo mene vuce 40 iako imam 94 kg ) :D
ako moze par objasnjenja ! Unaprijed hvala !

zoran.lovrekovic:
Ja imam keeway ARN 150 i idemi 80 km\h pa sam gledao na variomadu dali ima blokad i nemaj neko je vec skinuo,pa sam gledao na auspuhu nema ni tamo neko skinuo.

Ex sad dali ima elektronsku ili neku drugu blokadu nez.

Muci me ovo jer moj frend ima isti skuter skinuo blokadu na auspuhu i variomatu i motor mu ide ok 130  km\h

Erestor:
Evo slike deka koji ide na cdi pa za znalce na koju zicu ide crvena od blokade

http://postimg.org/image/q0cphi0gh/

Tomi_ZG:

--- Citat: zoran.lovrekovic - 25 Srpanj, 2013, 12:31:42 ---Ja imam keeway ARN 150 i idemi 80 km\h pa sam gledao na variomadu dali ima blokad i nemaj neko je vec skinuo,pa sam gledao na auspuhu nema ni tamo neko skinuo.

Muci me ovo jer moj frend ima isti skuter skinuo blokadu na auspuhu i variomatu i motor mu ide ok 130  km\h

--- Kraj citata ---
Koja panjina ti je rekla da skuter od 150ccm ima blokade?
Po osamstoti put to imaju samo 50ke.
A frend ti priča bajke za malu djecu,130 nejde ni sp180 a kamoli 4t zračnjak s 10ks

Rocky:

--- Citat: zoran.lovrekovic - 25 Srpanj, 2013, 12:31:42 ---Ja imam keeway ARN 150 i idemi 80 km\h pa sam gledao na variomadu dali ima blokad i nemaj neko je vec skinuo,pa sam gledao na auspuhu nema ni tamo neko skinuo.

--- Kraj citata ---
možda ti je remen poderan pa skuter nejde  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju