Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (144/184) > >>

kurbla001:

--- Citat: Erestor - 16 Srpanj, 2013, 13:43:38 ---Ima tko volje za speedfight 2 2005 pojasniti kak se spaja blokada sa slike, moze i na pm (dakle kud i kako spajam ovu crvenu zicu), uputstva nisam dobio ali logicno je da ova crna ide na masu motora a crvena na neku zicu od struje

http://upload.slike.com/?v=v8ceA.jpg

--- Kraj citata ---
crvena ide na žicu od pick-up do cdi-a.....znači spoji negdje na sredinu, a crna ide na masu
e sad kod mene je 2003 god. pa je ta žica od cdi žuto-plava...nezz koja je kod tebe...pogledaj...
uglavnom nije nekakv problem oko spajanja....

Erestor:
Ok prvo cu pogledati kak kod mene izgleda pa cemo da vidimo a stelanje dva sarafica koja inam na crnoj kutijici cu tek znati kaj znace kad blokada proradi

Forman:
Pozdrav novi sam ovdje imam lifana 8d - da meni je isti sa onim farom na one mocne rendzere. Moj model ima noznu kocnicu i grafiran je 120- sto je cista glupost kad jedva ide 60.

2006-o je godiste interesuje me da li ovaj skuter ima blokadu na cdi. Gledao sam nema je na variomatu, nema je na usisu vazduha i tamo na usisu u cilindar, ostaje mi jedino karburator - sto ne znam kako da vidim da li je zablokiran i naravno  cdi. Skuter na nizim obrtajima ide odlicno povlaci takodje sve do 20km/h onda stane i polako - ovo je uz brdo slucaj. Uz bas bas bas stmo brdo ide mi 25km/h kad sam sam a kad je neko sa mnom onda jedno 23km/h, cudno mi je zasto je tako mala razlika sa jednim i sa dvoje. CDI ima 4 zice, remen mi je dobar . Ljudi pomagajte :notworthy:

ivan salinovic sr sale:
Pa nema veze koliko je graviran moj je 80 pa ide 90 čista serijala bez blokada,nevjerujem da na cdi ju imaš blokadu,moraš na auspuhu imat slijepu cijev,i na variomatu bi trebala bit

kurbla001:

--- Citat: Erestor - 16 Srpanj, 2013, 16:43:29 ---Ok prvo cu pogledati kak kod mene izgleda pa cemo da vidimo a stelanje dva sarafica koja inam na crnoj kutijici cu tek znati kaj znace kad blokada proradi

--- Kraj citata ---
sa tim potenciometrima se poigravaj......svako slovo je neka decimala, a onaj +/- je za fino podešavanje .....ja je još nisam spojio sebi pa ti baš sa sigurnošću  ne mogu reći točno kako i šta.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju