Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
sladjan994:
Karike sam skoro mijenjao..... tako da one nisu potrosene....
sta mi ti mozes predloziti da uradim da bi mi isao vise od 50, jer motor mi ide 40km/h kada mu dodam malo manje od pola gasa...... a kada dodam pun gas on ide do 50 al dalje nece nikako.......
Ivan_drifter:
aj ti meni reci disi ti doma ako si blizu mene ja ti to pogledam i probam i ti platis cugu u obliznjoj birtiji i to ti je to...gle moze biti 10000000 stvari nemogu napamet znat ko ni niko drugi to su sve nagadanja ...opisi kako se ponasa na punom gasu kad ga drzis kolki su mu okretaji(po zvuku) i tako....
sladjan994:
nisam ja blizu ja sam iz BiH.......iz doboja...... al ja u blizini nemam nigdje servis za piagga
On sa pola gasa moze da ide do 40 km/h.... al kad mu dodam pun gas on ide do odredjene brzine npr. 51 km/h i onda kao da malo prikoci.... osjeti se to kao dao malo motor prikoci... nesto kao kad trza na malom gasu..... malo prikoci jedno 2-3 sekunde i onda za ti nekoliko sekundi spusti 2-3 km/h i onda opet ide do te neke odredjene brzine... i tako stalno......
mora negdje postojati nesto.... jer kad motor nemoze vecu brzinu razviti onda on ide do neke odredjene brzine i tu stane i nema nikakvog usporavanja i tog
al kod mene nije tako on ide do neke brzine i onda malo kao uspori i onda opet ubrza........ nema veze jel ja idem sam il nas je 2.
Ivan_drifter:
ovo il su preklagane rolice pa ide u takozvanu neku blokadu ili ima obicnu blokadu na cdiju
makar je glupo da ima na cdiju s tom godinom al i nemora znacit nemoguce si ga uzo polovnog il novog?
sladjan994:
uzao sam ga polovnog od covjeka koji ga je uvezao prosle godine iz italije....
a oni tamo imaju zakog da nesmiju ici brze od 50 km/h.... pa bi onda trebali biti neka blokada
al meni remen na variatoru ide do kraja..... pa tak da nezzznam ni ja vise sta mu je... ??? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju