Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Ivan_drifter:
--- Citat: Jet Force C-tech - 30 Srpanj, 2010, 18:17:41 ---ne prid dzabe...zalosta nebio otwaro sam variomat i nema tog limica nikako...ima jedan ni nalik owo na slici...tako nemoj dzabe swirat #rcu
--- Kraj citata ---
skini sve blokade aspuh i vario i icic ce 50 jer nedaju okretaji vise..........da ide tako da jebeni cdi i nepravi se pametan kad nez pitas i kad ti se kaze pravis se pametan...trebalo bi tebe malo....dovest pameti
sladjan994:
Mozel meni iko da odg. koje sve blokade imaju na piaggio skuterima?????????????????????
Ivan_drifter:
--- Citat: sladjan994 - 11 Kolovoz, 2010, 15:05:15 ---Mozel meni iko da odg. koje sve blokade imaju na piaggio skuterima?????????????????????
--- Kraj citata ---
nemora bit blokada moze biti i komresija i prjenos i svasta al moze biti i blokirani cdi makar nevjerujem za tu godinu...
sladjan994:
--- Citat: Ivan_drifter - 11 Kolovoz, 2010, 18:28:48 ---nemora bit blokada moze biti i komresija i prjenos i svasta al moze biti i blokirani cdi makar nevjerujem za tu godinu...
--- Kraj citata ---
Kako mislis kompresija i prjenos...???? na sta tacno mislis
Ivan_drifter:
potorosene karike ( kompresija) onda prjenos rolice ,federi svi remen...variomat klizaci svasta moze biti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju