Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
roby44:
ako ne ide preko 50 imas elektronsku blokadu. skines deklo(tamo gdje je variomat),u njega ide jedna zica,samo ju presijeces.
lcarevi5:
:glasses9:
BAOTIAN.
IMAŠ BLOKADU U KARBURATORU S UNUTRAŠNJE STRANE MALOG CRNOG POKLOPCA.OTVORI SIC,SKINI UNUTRAŠNJI POKLOPAC,GUMENU ZAŠTITU NA KARBURATORU I VIDIT ĆEŠ TAJ POKLOPAC.KAD GA BUDEŠ SKIDAO PAZI NA FEDER OD PLOVKA.ODVIDAJ VIDU I SVE VRATI KAKO JE BILO.ISPOD GUME DI DRŽIŠ NOGE SKINI GUMENI TAPET,SKINI POKLOPAC U PODU.VIDIT ĆEŠ AKUMULATIR I BRDO ŽICA.IMAŠ JEDNU LJUBIĆASTU,OCVIKAJ,IZOLIRAJ.....PROVJERI BOJE-TA TI ŽICA IDENA DEKLO SA DESNE STRANE KOD VENTILATORA.MENI JE BILA LJUBIČASTA.SADA IDE OKO 60-65,AUSPUH NISAM DIRAO.
nemoj pisati velikim slovima!!! :nono: TAKO MI JE LAKŠE,LIN SAM
autodario:
Baotian nema prsten na variomatu (barem ovi koji su kupljeni u Vinkovcima) to ima Italscooter koji je 95% sličan Baotianu, ali ima nekakve razlike. Jučer sam rastavio skut na "proste faktore" i nisam zamijetio nikakvu žicu koja ide na variomat.
Skinuo sam poklopac karburatora i išarafio sam mesingani "vijak" na poklopcu sa donje strane radi veće tolerancije membrane.
Što da radim sa slijepim crijevom?
Danas ću potražiti tu ljubičastu žicu kod akumulatora.
Hvala svima na strpljenju!
roby44:
ako nemas zicu u deklu onda ne moras trazit tu na CDIu, jer to je upravo ta zica. znaci da nemas elekronsku blokadu,sto mi je cudno :icon_scratch:
autodario:
Ne vidim žicu na variomatu, ali da li je moguće da ona ide na desnu stranu na ventilator???
Nema mi tu logike, osim da blokira broj obrtaja motora.
U svakom slučaju, danas ću se pozabaviti s tim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju