Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Dino:
Može li neko staviti točnu shemu kako se spaja i izrađuje el. blokada,što se sve treba kupiti(koji kondenzator,...) i koliko to otprilike košta.
roby44:
--- Citat: Tino22 - 13 Svibanj, 2007, 16:10:38 ---Pa nisam dao za blokadu 800 kn bezveze da bi ju sad bacio u smeće :o ;D
Veli jedan frend da ju treba znati točno poštelati da ide 50.
Počinjem gubiti živce s tim... :angry9:
--- Kraj citata ---
a eto,ja samo kazem kakva su moja iskustva. skroz se pokazala nepouzdana. dok sam vidio i drugcije blokade koje ne rade na kontakt nego ih samo palis po potrebi. puno bolje rjesenje. tako da mi nije jasno ko gura tu pinascovu u nebo. valjda se drugo ne moze kupit kod nas ili sta vec....
Tino22:
Ja sam ju kupio jer nisam znao da postoje neke druge a kamoli da se mogu napravit kod kuće.Da sam znao nebi ju kupio uopće i nebi imao sad problema s njom.Budem nekako zamolio majstora da ju opet naštela kak je bila,a ako ne budem išao na tehnički preko veze.
Punisher:
--- Citat: Dino - 13 Svibanj, 2007, 16:15:49 ---Može li neko staviti točnu shemu kako se spaja i izrađuje el. blokada,što se sve treba kupiti(koji kondenzator,...) i koliko to otprilike košta.
--- Kraj citata ---
>> http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=78.45 <<
autodario:
[/quote]
balkanci....
imas elektronsku blokadu, u deklu je senzor, tu zicu treba presjec. neki imaju na karburatoru ili na variomatu prsten koji treba izvadit.
[/quote]
U KOJEM DEKLU???
Na variomatu nema nikakav prsten, a karburator nisam dirao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju