Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Jet Force C-tech:
jel iko skido sam sebi blokadu na variomatu...jer nebi nosio cojku da mi skine limic za 60kn...ja bi to sebi skino..jelde skine se deklo pa se skine ono okruglo sto drizi da ne spane remen pa wariomat skines,skinem onaj lim sto drzi u wariomatu i skinem onaj limic i to je to....
Jet Force C-tech:
kako zaglawite prenos da se ne okrece da se more odwrnut onaj jedan seraf S:
Jet Force C-tech:
uspio sam odvrnut seraf i izvadio sam variomat, otvorioga al nema nikakav limic ko onaj u njemu. pa sam otiso do prijatelja
pa on vice da je jedna podloska iza variomata blokada pa smo izvadili i sad mi remen ide vise gore a dok je bila malo vise od pola prelazilo, pa imaju i u variomatu podloske i to vice da izvadim al nisam jos izvadio...i na kraju malo mi je start bolji a opet neide vise od 60 km/h...
a auspuh mi je leo vince...imaju u njemu 2 rolnice malosi 9g..
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Jet Force C-tech - 29 Srpanj, 2010, 16:07:53 ---uspio sam odvrnut seraf i izvadio sam variomat, otvorioga al nema nikakav limic ko onaj u njemu. pa sam otiso do prijatelja
pa on vice da je jedna podloska iza variomata blokada pa smo izvadili i sad mi remen ide vise gore a dok je bila malo vise od pola prelazilo, pa imaju i u variomatu podloske i to vice da izvadim al nisam jos izvadio...i na kraju malo mi je start bolji a opet neide vise od 60 km/h...
a auspuh mi je leo vince...imaju u njemu 2 rolnice malosi 9g..
--- Kraj citata ---
Daj si kupi 6 katolickih rolica tj,jedno paliranje ::) i uzmi pravu gramazu,kakvih 9gr
Jet Force C-tech:
ako uzmem lakse rolnice sjebat cemi start...malo prije ostawi owog druga u startu kolko hoces:D a on ima apriliu sr 50 i na njoj hebo auspuh i rolnice malosi 6g itd...
de samo mi recte sto nece da ide brze do 60 km/h...a rolnice cu uzet malosi al iste tezine :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju